Рецепт Ovoshtnaya Шов «хвіст півня»

Рецепт Ovoshtnaya Шов «хвіст півня»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв.
Оригінальна овочева нарізка-закуска безсумнівно буде мати успіх на прийдешній Новий рік - рік Півня. Можна подавати порційно для фуршетного столу або в одній салатниці. Здивуйте гостей!

опис приготування:

Всі господині хочуть не просто нагодувати своїх гостей, але здивувати і отримати комплімент за оригінальність. підкажу, як приготувати овочеву нарізку "; Хвіст півня ";, яскраву і легку, з сирним соусом. всього 5 хвилин - і яскраве страва готова! Приємних вам клопоту на кухні!


  • огірок— 1 штука
  • Перець солодкий— 3 штуки(жовтий, червоний, зелений)
  • редис— 1-2 штук
  • Сир— 250 грам
  • йогурт— 2-3 Ст. ложок
  • кріп— 1 пучок
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— За смаком
Овочева нарізка Для нарізки нам знадобиться: три солодких перцю різних кольорів.

Овочева нарізка Огірки і редис.

Овочева нарізка для соусу: сир, йогурт, зубчик часнику, кріп і сіль. Все змішайте в блендері до крему. Якщо часник не доречний на вашому столі, для гостроти додайте чорний мелений перець.

Овочева нарізка Для порціонної подачі сирний соус розкладіть по нешироким прозорим стаканчиками (у мене стопки об'ємом 75мл.), заповнюючи їх на 2/3.

Овочева нарізка Перець порізати на тонкі смужки.

Овочева нарізка Огірки - смужками; редис - тонкими кружальцями.

Овочева нарізка Овочі, нарізані соломкою, вставте вертикально в сирний соус, імітуючи хвіст півня. Редис надріжте і надіньте на стаканчики, імітуючи півнячу голову.

Овочева нарізка Смачного!

Схожі рецепти

М'ясна нарізка «хвіст півня»

М'ясна нарізка «хвіст півня»

На будь-якому святковому столі повинні бути нарізки, вони подаються як закуски до міцних спиртних напоїв. У рік півня пропоную такий варіант нарізки у вигляді хвоста півня! ділюся ідеєю! опис приготування: Як приготувати м'ясну нарізку "; Хвіст півня ";? Дуже просто! Дивіться і повторюйте за м...

читати далі
Parenaâ хвіст

Parenaâ хвіст

Рецепт приготування простого. Ще в дохристиянські часи ріпа в Росії заслужила належну повагу. опис приготування: Ріпу можна їсти сирий, піч, гасити, варити, парити або смажити. Виходить корисне і дуже смачна страва. вода— 6-8 Ст. ложок сіль— 1 За смаком буряк— 4 штуки 1. В першу чергу в...

читати далі
Салат «хвіст Павлина»

Салат «хвіст Павлина»

Рецепт приготування салату під назвою «Хвіст павича». Фруктово-овочевий салат здатний поліпшити настрій і підвищить імунітет. опис приготування: Салати з овочів і фруктів дуже корисні. Дане блюдо готується дуже швидко, і має приємний і ніжний смак. Усе, хто стежить за своєю вагою і фігурою, бу...

читати далі
Салат «лисячий хвіст»

Салат «лисячий хвіст»

Назва салату говорить сама за себе. Салат дуже смачний. Готувала його вперше, але вийшло просто чудово. За смаком це зовсім не схоже не оселедець під шубою. опис приготування: Салат вимагає просочення. Тому перед подачею до столу слід потримати його в холодильнику близько 2 годин. Салат дуже с...

читати далі
Сніданок «хвіст Павлина»

Сніданок «хвіст Павлина»

Файл pr.posola Kilkee, прикрашається 1. сир з жовтком і маслом, 2. маслини, 3.зелень. Для більш красивого оформлення кінчики філе кільки на годину витримуються під терт. свеклой.Растіт. олія. Дуже смачно опис приготування: Kilkee файл промитого Посо, прикрашається 1. сир з жовтком і маслом, 2...

читати далі