Рецепт Ovoshtnaya Шов «хвіст півня» фото

Ovoshtnaya Шов «хвіст півня»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Огірок , Болгарський перець , Редис
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Вагітним і годуючим
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Оригінальна овочева нарізка-закуска безсумнівно буде мати успіх на прийдешній Новий рік - рік Півня. Можна подавати порційно для фуршетного столу або в одній салатниці. Здивуйте гостей!

Опис приготування:

Всі господині хочуть не просто нагодувати своїх гостей, але здивувати і отримати комплімент за оригінальність. Підкажу, як приготувати овочеву нарізку"Хвіст півня" , яскраву і легку, з сирним соусом. Всього 5 хвилин - і яскраве страва готова! Приємних вам клопоту на кухні!


  • Огірок - 1 штука
  • Перець солодкий - 3 штуки (жовтий, червоний, зелений)
  • Редис - 1-2 штук
  • Сир - 250 грам
  • Йогурт - 2-3 Ст. Ложок
  • Кріп - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
овочева нарізка
Для нарізки нам знадобиться: три солодких перцю різних кольорів.
овочева нарізка
Огірки і редис.
овочева нарізка
Для соусу: сир, йогурт, зубчик часнику, кріп і сіль. Все змішайте в блендері до крему. Якщо часник не доречний на вашому столі, для гостроти додайте чорний мелений перець.
овочева нарізка
Для порціонної подачі сирний соус розкладіть по нешироким прозорим стаканчиками (у мене стопки об'ємом 75мл.), заповнюючи їх на 2/3.
овочева нарізка
Перець порізати на тонкі смужки.
овочева нарізка
Огірки - смужками; редис - тонкими кружальцями.
овочева нарізка
Овочі, нарізані соломкою, вставте вертикально в сирний соус, імітуючи хвіст півня. Редис надріжте і надіньте на стаканчики, імітуючи півнячу голову.
овочева нарізка
Смачного!

Схожі рецепти