Ovoshtnaya Шов «хвіст півня»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна овочева нарізка-закуска безсумнівно буде мати успіх на прийдешній Новий рік - рік Півня. Можна подавати порційно для фуршетного столу або в одній салатниці. Здивуйте гостей!
Всі господині хочуть не просто нагодувати своїх гостей, але здивувати і отримати комплімент за оригінальність. Підкажу, як приготувати овочеву нарізку "хвіст півня", яскраву і легку, з сирним соусом. Всього 5 хвилин - і яскраве страва готова! Приємних вам клопоту на кухні!
- Огірок - 1 штука
- Перець солодкий - 3 штуки (жовтий, червоний, зелений)
- Редис - 1-2 штук
- Сир - 250 грам
- Йогурт - 2-3 Ст. Ложок
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Для нарізки нам знадобиться: три солодких перцю різних кольорів.
Огірки і редис.
Для соусу: сир, йогурт, зубчик часнику, кріп і сіль. Все змішайте в блендері до крему. Якщо часник не доречний на вашому столі, для гостроти додайте чорний мелений перець.
Для порціонної подачі сирний соус розкладіть по нешироким прозорим стаканчиками (у мене стопки об'ємом 75мл.), заповнюючи їх на 2/3.
Перець порізати на тонкі смужки.
Огірки - смужками; редис - тонкими кружальцями.
Овочі, нарізані соломкою, вставте вертикально в сирний соус, імітуючи хвіст півня. Редис надріжте і надіньте на стаканчики, імітуючи півнячу голову.
Смачного!