Рецепт Parenaâ хвіст фото

Parenaâ хвіст
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування простого. Ще в дохристиянські часи ріпа в Росії заслужила належну повагу.

Ріпу можна їсти сирий, піч, гасити, варити, парити або смажити. Виходить корисне і дуже смачна страва.

  • Вода - 6-8 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 За смаком
  • Буряк - 4 штуки
Parenaâ хвіст - фото крок 1
1. В першу чергу вибираємо ріпу, і потім гарненько її промиваємо.
Parenaâ хвіст - фото крок 2
2. Тепер ріпу очищаємо від шкірки, тоненькими кружальцями її нарізаємо. Тим часом включаємо духовку і розігріваємо її до температури сто шістдесят - сто вісімдесят градусів.
Parenaâ хвіст - фото крок 3
3. У глиняний горщик складаємо шматочки ріпи, посолити і додамо кілька ложечок води. Щоб ріпа не вийшло вареної, а саме пареної, води додаємо зовсім небагато.
Parenaâ хвіст - фото крок 4
4. Можна вчинити по-іншому - нарізану ріпу покласти в рукав для запікання. Посолити і додамо трохи води. Щоб виходив зайву пару, в рукаві зробимо невеликий прокол.
Parenaâ хвіст - фото крок 5
5. Тепер на деко поставимо горщик (або ж рукав для запікання). Приблизно на годину або півтора відправляємо в духовку.
Parenaâ хвіст - фото крок 6
6. Потім виймаємо вже готову ріпу з рукава або з горщика, перекладаємо на тарілку. Присмачити маслом.

Схожі рецепти