Рецепт «Кришталевий» холодець з домашнього півня фото

«Кришталевий» холодець з домашнього півня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Півень
Рецепти сироїдіння
На обід, На святковий стіл
Холодець

Намедни сімейне свято або інше торжество? Тоді "кришталевий" холодець з домашнього півня повинен стати головним блюдом на столі! З домашнього півня, свинячий рульки і яловичини вийде асорті.

Приготувати кришталевий холодець з домашнього півня може будь-яка господиня. Таке блюдо вважається холодною закускою і вживається за смаком з різними соусами (кетчуп, гірчичний, аджика і т.Д.). Часу на його приготування потрібно мінімум 10 годин, після чого холодець повинен застигнути в холодильнику.

  • Частина домашнього півня - 1 штук
  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Філе індички - 500 грам
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
2. Перед тим як ви відправите м'ясо варитися, свинячу рульку слід ретельно підготувати. Для цього поскоблите її ножем і при необхідності потримайте трохи над вогнем. Потім відправте її варитися разом з домашнім півнем. У мене була четверта частина. На зазначене в рецепті кількість м'яса знадобиться 7-8 літрів води. Саме тому потрібно буде взяти глибоку каструлю.
6. Окремо нарізаємо дрібно часник.
8. Залийте теплим бульйоном, після чого дайте охолонути і відправте в холодильник мінімум на 4-6 годин.

Схожі рецепти