Рецепт «Кришталевий» холодець з домашнього півня фото

«Кришталевий» холодець з домашнього півня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Півень
Рецепти сироїдіння
На обід , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Намедни сімейне свято або інше торжество? Тоді"кришталевий" холодець з домашнього півня повинен стати головним блюдом на столі! З домашнього півня, свинячий рульки і яловичини вийде асорті.

Опис приготування:

Приготувати кришталевий холодець з домашнього півня може будь-яка господиня. Таке блюдо вважається холодною закускою і вживається за смаком з різними соусами (кетчуп, гірчичний, аджика і т.Д.). Часу на його приготування потрібно мінімум 10 годин, після чого холодець повинен застигнути в холодильнику.

  • Частина домашнього півня - 1 штук
  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Філе індички - 500 грам
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
& Quot; Кришталевий
1. У нашій родині дуже люблять холодець, а з додаванням домашньої птиці він виходить дивно смачним. У комбінації з індичкою і свининою це блюдо стане незамінним на будь-якому святковому столі.
& Quot; Кришталевий
2. Перед тим як ви відправите м'ясо варитися, свинячу рульку слід ретельно підготувати. Для цього поскоблите її ножем і при необхідності потримайте трохи над вогнем. Потім відправте її варитися разом з домашнім півнем. У мене була четверта частина. На зазначене в рецепті кількість м'яса знадобиться 7-8 літрів води. Саме тому потрібно буде взяти глибоку каструлю.
& Quot; Кришталевий
3. Коли м'ясо закипить, зніміть всю піну і додайте спеції за смаком. Щоб холодець вийшов кришталевим, м'ясо повинно нудитися, а не кипіти. Тому відрегулюйте вогонь так, щоб м'ясо була вкрита близько 5 годин. Після додайте індичку і млоїте ще 2 годину. В середині варіння додайте при бажанні сушені овочі або свіжі цибулю і моркву.
& Quot; Кришталевий
4. Готове м'ясо потрібно витягти на окрему страву, після чого можна зайнятися бульйоном.
& Quot; Кришталевий
5. Завдяки великій концентрації м'яса по відношенню до води, наш бульйон не потребує розведенні з желатином. Якщо у вас м'яса менше, желатин додавати потрібно обов'язково. Коли м'ясо остигне, його потрібно буде обробити.
& Quot; Кришталевий
6. Окремо нарізаємо дрібно часник.
& Quot; Кришталевий
7. На дно форм, в які будете заливати холодець, викладіть трохи часнику, подрібнений перець і спеції (якщо ви їх не додавали в бульйон). Разделанное м'ясо слід добре перемішати і в такому вигляді частинами викладати його в наші тарілки.
& Quot; Кришталевий
8. Залийте теплим бульйоном, після чого дайте охолонути і відправте в холодильник мінімум на 4-6 годин.
& Quot; Кришталевий
9. Через зазначений час холодець можна витягати з форм, хоча можна їсти і прямо з них. Щоб безперешкодно його витягти, потрібно трохи нагріти форму в гарячій воді (не більше 2 хвилин), після чого перевернути форму на блюдо і зняти.

Схожі рецепти