«Кришталевий» холодець з домашнього півня
(покроковий рецепт з фото)
Намедни сімейне свято або інше торжество? Тоді "кришталевий" холодець з домашнього півня повинен стати головним блюдом на столі! З домашнього півня, свинячий рульки і яловичини вийде асорті.
Приготувати кришталевий холодець з домашнього півня може будь-яка господиня. Таке блюдо вважається холодною закускою і вживається за смаком з різними соусами (кетчуп, гірчичний, аджика і т.Д.). Часу на його приготування потрібно мінімум 10 годин, після чого холодець повинен застигнути в холодильнику.
- Частина домашнього півня - 1 штук
- Свиняча рулька - 1 штука
- Філе індички - 500 грам
- Часник - 3-4 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
2. Перед тим як ви відправите м'ясо варитися, свинячу рульку слід ретельно підготувати. Для цього поскоблите її ножем і при необхідності потримайте трохи над вогнем. Потім відправте її варитися разом з домашнім півнем. У мене була четверта частина. На зазначене в рецепті кількість м'яса знадобиться 7-8 літрів води. Саме тому потрібно буде взяти глибоку каструлю.
6. Окремо нарізаємо дрібно часник.
8. Залийте теплим бульйоном, після чого дайте охолонути і відправте в холодильник мінімум на 4-6 годин.