Бульйони - рецепти від домашніх кухарів

Ароматний курячий бульйон

Ароматний курячий бульйон

Курячий бульйон - це найпопулярніший засіб при застуді та грипі. Тарілочка гарячого бульйону зігріє вас і приємно наситить. А чи знаєте ви, як приготувати ароматний курячий бульйон? опис приготування: Курячий бульйон можна використовувати в якості основи для приготування інших супів і борщів, ...

читати далі
Бульoн дacі

Бульoн дacі

Сьогодні хочу поділитися з усіма поціновувачами японської кухні секретом, як приготувати бульйон дасі. Його можна вживати як готове легке перше блюдо, так і в складі якогось іншого. опис приготування: Цей бульйон - основа різних страв японської кухні: супів, соусів і т.д. Пластівці з нього не ...

читати далі
Бульйон яловичий в мультиварці

Бульйон яловичий в мультиварці

Поспішаю показати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати бульйон яловичий в мультиварці. Рецепт обов'язково припаде до смаку всім, хто любить насичені за смаком і кольором бульйони опис приготування: Овочі, спеції, зелень - все це можна додавати в бульйон при бажанні. Попередн...

читати далі
Бульйон з баранини з галушками

Бульйон з баранини з галушками

Ділюся з вами дуже оригінальним і дуже простим рецептом бульйону з баранини з галушками. Блюдо готується в дуже швидкий термін, зате виглядає як справжній витвір кулінарного мистецтва! опис приготування: Такий простий рецепт бульйону з баранини ідеально підходить для випадків, коли сидіти над ...

читати далі
Бульйон з баранини

Бульйон з баранини

Такий бульйон з баранини дуже поживна і корисна штука, поширене це блюдо в болгарській та українській кухні, і особисто я абсолютно всім без винятку рекомендую спробувати його приготувати. опис приготування: Мені здається, що цей простий рецепт бульйону з баранини ідеальний варіант для тих, хт...

читати далі
Бульйон з дичини

Бульйон з дичини

Бульйон з дичини готується дуже просто. Єдиний його мінус — це те, що він довго вариться. А все тому, що м'ясо дуже жорстке і часу на його приготування витрачається більше. опис приготування: Бульйон виходить дуже смачний і наваристий. Його цілком можна вживати як самостійну страву, а можна на...

читати далі
Бульйон з індички

Бульйон з індички

Бульйон з індички — відмінний варіант для смачного і ситного обіду. Особливо смачний такий бульйон з домашніми сухариками. обов'язково спробуйте, адже це легко і дуже смачно! опис приготування: Бульйон мені подобається тим, що в нього не потрібно додавати ні крупи, ні макарони, немає світіння....

читати далі
Бульйон з курки

Бульйон з курки

Якщо у вас залишилася курочка після запікання або просто остов з кісток після оброблення, не поспішайте їх викидати! Ви можете приготувати смачний і наваристий бульйон, рекомендую рецепт приготування! опис приготування: Курячий бульйон можна приготувати з будь-якої частини курки. Найкраще для ...

читати далі
Бульйон з свинини

Бульйон з свинини

бульйон — це завжди дуже корисно і здорово! Хоча багато і лінуються варити м'ясні бульйони, рекомендую спробувати його зварити зі свинини. наваристий, ситний і дуже смачний — ось такий у мене бульйон! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бульйону зі свинини. Кістки для б...

читати далі
Бульйон з качки

Бульйон з качки

Бульйон з качки — це смачний і поживний навар, який готують разом з овочами. На такому бульйоні можна приготувати будь-яку першу страву, а можна просто випити його вприкуску з птахом. опис приготування: ніжний, смачний і наваристий бульйон з качки в домашніх умови - ідеальне рішення для "; роз...

читати далі
Бульйон з глив

Бульйон з глив

Хочу розповісти, як приготувати бульйон з глив з насиченим грибним смаком і ароматом. Такий бульйон можна використовувати як основу для різноманітних супів або соусів. Готувати його легко і швидко. опис приготування: Щоб зробити бульйон прозорим, можна не додавати картопля, але в цьому випадку...

читати далі
Бульйон з галушками

Бульйон з галушками

Урізноманітнити обіднє меню пропоную вам дуже простим і цікавим блюдом з німецької кухні. Апетитні галушки з манної крупи - оригінальний підхід. Рекомендую спробувати цей рецепт! опис приготування: Хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати бульйон з галушками. Хотілося відразу зв...

читати далі
Бульйон з селерою

Бульйон з селерою

Домашній овочевий бульйон з селерою — це і досить смачно, і дуже корисно. А приготувати його можна з того, що злегка залежалось в холодильнику. Але головний інгредієнт, звичайно — селера. опис приготування: Рецепт приготування бульйону з селерою хороший тим, що у нього є маса варіацій. Легкий ...

читати далі
Домашній курячий бульйон

Домашній курячий бульйон

Домашній курячий бульйон можна випити просто так з дрібно рубаною зеленню, що дуже корисно при застуді і різних дієтах. Або використовувати як основу для супів, запіканок, соусів, набухають тощо.. п. опис приготування: У старих кулінарних книгах "; перший бульйон" не зливати, а знімають тільки...

читати далі
Грінки з курячим бульйоном

Грінки з курячим бульйоном

Я завела правило майже під всі супчики робити домашні грінки. Мені і моїй родині дуже подобається хрусткий смак на контрасті з гарячим бульйоном. одночасно смачно, просто, ситно і корисно. опис приготування: При застуді є таке блюдо просто необхідно. Напевно, все в дитинстві, коли температура,...

читати далі
Кістковий бульйон

Кістковий бульйон

Для того, щоб зварити апетитний бульйон, обов'язково потрібно використовувати м'ясні кістки. Кістковий бульйон виходить більш наваристим, ароматним і смачним, його можна заморозити в морозилці на майбутнє. опис приготування: кістковий бульйон — ароматна основа не тільки для перших, але і для д...

читати далі
Червоний бульйон

Червоний бульйон

червоний бульйон — це особливий спосіб готування м'ясних бульйонів, який може стати як самостійним блюдом, так і основою для супів, соусів та інших страв. Він має насичений смак і поживність! опис приготування: Приготувати червоний бульйон дуже просто, покрокові рекомендації до рецептом допомо...

читати далі
Міцний м'ясний бульйон

Міцний м'ясний бульйон

Бульйон з яловичини і коренеплодів. наваристий, ароматний і дуже смачний! Його можна використовувати для приготування борщів, супів або ж просто подати з зеленню і сухариками. опис приготування: Для бульйону можна використовувати м'якоть і м'ясні частини з кісточкою. Кісточки надають навар і с...

читати далі
Курбан з баранини

Курбан з баранини

У цьому чудовому болгарському блюді немає ніяких інгредієнтів крім баранини, води і спецій, але це не заважає йому бути дуже смачним і ситним, а якщо не вірите, то самі спробуйте його приготувати. опис приготування: Цей рецепт приготування курбану з баранини дуже простий і легкий, він сподобає...

читати далі
Курячий бульйон при застуді

Курячий бульйон при застуді

бульйони, приготовлені з курки вважаються одними з найбільш корисних і навіть лікувальних страв. Їх використовують для лікування застуди, реабілітації після важких захворювань. опис приготування: Готується бульйон просто і відносно швидко. Багато для цієї мети рекомендують брати не бройлера, а...

читати далі