Рецепт Бульйон з дичини фото

Бульйон з дичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Болгарська кухня
М'ясо
Рецепти без шкоди
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Бульйон з дичини готується дуже просто. Єдиний його мінус - це те, що він довго вариться. А все тому, що м'ясо дуже жорстке і часу на його приготування витрачається більше.

Опис приготування:

Бульйон виходить дуже смачний і наваристий. Його цілком можна вживати як самостійну страву, а можна на його основі зварити будь-який суп або навіть борщ. Дуже смачно!

  • М'ясо - 200 грам (дичину)
  • Вода - 1 літрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штук
  • Зелень - За смаком
бульйон з дичини - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо відокремте від кісток і вимочіть у воді протягом декількох годин, поки воно не стане світліше.
бульйон з дичини - фото крок 2
Потім залийте м'ясо нової водою.
бульйон з дичини - фото крок 3
Додайте цибулю, морква і доведіть до кипіння.
бульйон з дичини - фото крок 4
Не забувайте знімати пінку, яка буде утворюватися під час варіння. Варіть не менше години. Додайте сіль, спеції і лавровий лист. Вимкніть і дайте постояти 20-30 хвилин.
бульйон з дичини - фото крок 5
Бульйон готовий! Використовуйте його за своїм призначенням.
бульйон з дичини - фото крок 6
При подачі можна додати варене яйце і трохи зелені. Смачного!

Схожі рецепти