Бульйон з дичини
(покроковий рецепт з фото)
Бульйон з дичини готується дуже просто. Єдиний його мінус - це те, що він довго вариться. А все тому, що м'ясо дуже жорстке і часу на його приготування витрачається більше.
Бульйон виходить дуже смачний і наваристий. Його цілком можна вживати як самостійну страву, а можна на його основі зварити будь-який суп або навіть борщ. Дуже смачно!
- М'ясо - 200 грам (дичину)
- Вода - 1 літрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лавровий лист - 1 штук
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо відокремте від кісток і вимочіть у воді протягом декількох годин, поки воно не стане світліше.
Потім залийте м'ясо нової водою.
Додайте цибулю, морква і доведіть до кипіння.
Не забувайте знімати пінку, яка буде утворюватися під час варіння. Варіть не менше години. Додайте сіль, спеції і лавровий лист. Вимкніть і дайте постояти 20-30 хвилин.
Бульйон готовий! Використовуйте його за своїм призначенням.
При подачі можна додати варене яйце і трохи зелені. Смачного!