Маринад для дичини
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто готував дичину, знають, що до неї потрібно проявити особливе ставлення під час підготовки тушки. Вона має специфічний запах, який необхідно прибрати. Для цього вам буде до речі мій рецепт.
Прочитайте про те, як приготувати маринад для дичини, а в моєму випадку для кролика. Він дозволить зробити м'ясо м'яким і ароматним. Додається кислота оберігає м'ясо від псування. Правильний вибір трав допоможе зробити смак з потрібним вам відтінком. Залиште кролика маринуватися мінімум на 4 годину.
- Бальзамічний оцет - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Часник - 5 зубчиків
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець горошком - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Суміш сухих трав - 2 чайних ложки (орегано, розмарин, чебрець, базилік)
- М'ята - 1 штука (гілочка)
- Базилік - 1 штука (гілочка)
- Вода тепла - 1 Склянка
У глибокій мисці змішайте бальзамічний оцет з рослинним маслом.
Часник пропустіть через прес. Додайте його в миску, перемішайте.
У маринад додайте сіль, лавровий лист, сухі трави і перець.
Нарвіть м'яту і базилік в миску. Перемішайте.
Потім влийте воду. Маринад ще раз перемішайте.
Кролика залийте маринадом. Повапните шматочки. Залиште м'ясо мінімум на 4 годину, а краще на добу.