Мисливський шулюм з дичини
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва відомо, напевно, кожному мисливцю. Якщо вас цікавлять прості, ситні блюда, зроблені на свіжому повітрі, погляньте на цей варіант, як приготувати мисливський шулюм з дичини і овочів.
Хочу сказати, що як такого рецепта у цієї страви немає. Це скоріше імпровізації, адже використовуються ті інгредієнти, які є під рукою. Важливо заздалегідь очистити, вимочити і обпалити дичину, а далі вже можете додавати будь-які овочі, Мал, зелень і спеції. Для ситного обіду або вечері на природі навряд чи можна придумати варіант краще.
- Дика качка - 3 штуки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Овочі - За смаком (солодкий і гострий перець, помідор, баклажан, часник, картопля)
- Сіль, зелень, спеції - За смаком
- Вода - За смаком
1. Основою страви в даному випадку будуть качки, але це може бути абсолютно будь-яка дичину, яка вам попалася. Очистіть її, вимийте, опали. Викладіть в казан з розігрітою олією і обсмажте з усіх боків.
2. Додайте воду, трохи солі і спецій, тушкуйте пару годин.
3. Підготуйте овочі. Картопля очистіть і наріжте великими шматочками, подрібніть перець і баклажан. Помідори можна закинути цілком.
4. Викладіть овочі в казан, додайте часник, спеції і воду. Гасіть до повної готовності м'яса і овочів, прибираючи піну.
Перед подачею доповніть мисливський шулюм з дичини свіжою зеленню.
Перед подачею доповніть мисливський шулюм з дичини свіжою зеленню.