Рецепт Мисливський шулюм з дичини фото

Мисливський шулюм з дичини
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На природу
Гарячі страви

Ця страва відомо, напевно, кожному мисливцю. Якщо вас цікавлять прості, ситні блюда, зроблені на свіжому повітрі, погляньте на цей варіант, як приготувати мисливський шулюм з дичини і овочів.

Хочу сказати, що як такого рецепта у цієї страви немає. Це скоріше імпровізації, адже використовуються ті інгредієнти, які є під рукою. Важливо заздалегідь очистити, вимочити і обпалити дичину, а далі вже можете додавати будь-які овочі, Мал, зелень і спеції. Для ситного обіду або вечері на природі навряд чи можна придумати варіант краще.

  • Дика качка - 3 штуки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Овочі - За смаком (солодкий і гострий перець, помідор, баклажан, часник, картопля)
  • Сіль, зелень, спеції - За смаком
  • Вода - За смаком
мисливський шулюм з дичини - фото крок 1
1. Основою страви в даному випадку будуть качки, але це може бути абсолютно будь-яка дичину, яка вам попалася. Очистіть її, вимийте, опали. Викладіть в казан з розігрітою олією і обсмажте з усіх боків.
мисливський шулюм з дичини - фото крок 2
2. Додайте воду, трохи солі і спецій, тушкуйте пару годин.
мисливський шулюм з дичини - фото крок 3
3. Підготуйте овочі. Картопля очистіть і наріжте великими шматочками, подрібніть перець і баклажан. Помідори можна закинути цілком.
мисливський шулюм з дичини - фото крок 4
4. Викладіть овочі в казан, додайте часник, спеції і воду. Гасіть до повної готовності м'яса і овочів, прибираючи піну.
Перед подачею доповніть мисливський шулюм з дичини свіжою зеленню.

Схожі рецепти