Рецепт Мисливський шулюм з качки фото

Мисливський шулюм з качки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Качка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати мисливський шулюм з качки, впевнена, стане вашим улюбленим відразу ж, як тільки ви його приготуєте. Звичайно, ідеально готувати його на багатті, але і вдома в каструлі - теж смачно.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати мисливський шулюм з качки, попався мені на очі, коли я в черговий раз переглядала сторінки кулінарних сайтів в пошуках страви, яким я б змогла не тільки урізноманітнити наше щоденне і, зізнаюся, злегка набридле меню, але і порадувати чоловіка, який любить ситно і смачно поїсти. Ця страва мені здалося дуже схожим на звичайну тушковану картоплю з м'ясом, але привернуло велику кількість овочів в цій страві і, звичайно, качечка, яка надає страві неповторного смаку. І що ж ви думаєте? Приготувала я шулюм з качки, і це блюдо повністю виправдало всі мої очікування - вийшло і смачно, і ситно, і все наїлися)) І ось готую страву вдруге і вирішила поділитися і з вами рецептом))

  • Качка - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Помідори - 3-4 штук
  • Перець солодкий - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
мисливський шулюм з качки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Я використовувала задню частину качки, порізавши її на невеликі шматочки, щоб швидше приготувалася. Картопля, цибуля, морква очистіть, солодкий перець очистіть від плодоніжок і насіння, а помідори просто обполосніть. Також можна використовувати кілька зубчиків часнику.
мисливський шулюм з качки - фото крок 2
Моркву натріть на крупній тертці, цибуля і солодкий перець поріжте на невеликі кубики.
мисливський шулюм з качки - фото крок 3
У великій сковороді розігрійте олію і обсмажте спочатку шматки качки протягом 10 хвилин, час від часу помішуючи, а потім додайте подрібнені цибулю, часник і морква, перемішайте і готуйте під кришкою ще 10 хвилин.
мисливський шулюм з качки - фото крок 4
На наступному етапі додайте в сковороду порізані на невеликі шматочки помідори, накрийте кришкою і готуйте ще 5-7 хвилин, поки помідори не стануть дуже м'якими.
мисливський шулюм з качки - фото крок 5
Перекладіть вміст сковороди в каструлю, не забудьте вилити все соки, які залишилися в сковороді.
мисливський шулюм з качки - фото крок 6
Картопля поріжте на невеликі шматочки (крупніше, ніж на суп) і відправте в каструлю. Додайте сіль, перець і спеції за смаком. Залийте водою, щоб покрила картоплю на 1 палець. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте під закритою кришкою 1-1, 5 годину. Час приготування залежить від сорту картоплі, а також від того, яку консистенцію страви ви хочете отримати. Мені, наприклад, фарбується, коли картопля зберігає форму, не розвалюється. Тому готую цю страву я не довше години, за цей час і качка встигає протушкувати, і картопля залишається таким, як я люблю.
мисливський шулюм з качки - фото крок 7
Мисливський шулюм з качки готовий. Подавайте гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти