Мисливський шулюм з качки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати мисливський шулюм з качки, впевнена, стане вашим улюбленим відразу ж, як тільки ви його приготуєте. Звичайно, ідеально готувати його на багатті, але і вдома в каструлі - теж смачно.
Рецепт, як приготувати мисливський шулюм з качки, попався мені на очі, коли я в черговий раз переглядала сторінки кулінарних сайтів в пошуках страви, яким я б змогла не тільки урізноманітнити наше щоденне і, зізнаюся, злегка набридле меню, але і порадувати чоловіка, який любить ситно і смачно поїсти. Ця страва мені здалося дуже схожим на звичайну тушковану картоплю з м'ясом, але привернуло велику кількість овочів в цій страві і, звичайно, качечка, яка надає страві неповторного смаку. І що ж ви думаєте? Приготувала я шулюм з качки, і це блюдо повністю виправдало всі мої очікування - вийшло і смачно, і ситно, і все наїлися)) І ось готую страву вдруге і вирішила поділитися і з вами рецептом))
- Качка - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 1 штука (велика)
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Помідори - 3-4 штук
- Перець солодкий - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком