Рецепт Шулюм з качки фото

Шулюм з качки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Птах , Картопля , Качка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Супи
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шулюм є різновидом густого і ситного супу з картоплею на м'ясі. Ця страва була похідним. В основному його готували на вогнищі для великої групи людей. Спробуємо відтворити рецепт?

Опис приготування:

Шулюм або шурпу зараз його називають мисливським супом. Все тому, що використовують в приготуванні спійману дичину. І я вам розповім про те, як приготувати шулюм з качки. Юшку найкраще варити на вогнищі в лісі. Виходить дуже наваристий блюдо з чудовим ароматом, який приверне всіх до столу.

  • Рослинна олія - 150 грам
  • Качка - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Вода кип'ячена - 6 літрів
шулюм з качки - фото крок 1
Розколіть масло в казані на багатті.
шулюм з качки - фото крок 2
Качку обскубіть, попатраєте і обпалити. Наріжте її середніми шматками і відправте в казан.
шулюм з качки - фото крок 3
Смажте птицю протягом 25 хвилин, помішуючи. Додати сіль й. В цей час закип'ятити воду.
шулюм з качки - фото крок 4
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Додайте цибулю до качці. Перемішайте інгредієнти і продовжуйте готувати.
шулюм з качки - фото крок 5
Морква промийте, очистіть. Наріжте її кружками. Додайте в казан через 10 хвилин після цибулі. Також додайте 3 подрібнених зубчики часнику.
шулюм з качки - фото крок 6
Потім влийте окріп. Доведіть бульйон до кипіння, знімаючи пінку.
шулюм з качки - фото крок 7
Слідом в суп додайте очищений і крупно нарізану картоплю. Потім промийте і наріжте яблука, помідори, перці. Закиньте продукти в бульйон. Додайте очищений часник і розрізаний навпіл чилі.
шулюм з качки - фото крок 8
Прокип'ятіть суп 20 хвилин. Додайте лавровий лист і сіль. В кінці додайте нарубану зелень. Готуйте ще 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти