Журавлинний соус до дичини
(покроковий рецепт з фото)
Журавлинний соус до дичини нікому не завадить! Це дуже смачне доповнення до дичини, втім можна подавати і до інших страв. Зробіть його разок і, я впевнена, він частенько буде на вашому столі.
Журавлинний соус до дичини - терпкий, солодкий, він прекрасно урізноманітнює смак дичини, птиці. Зробити журавлинний соус до дичини легко і просто - рецепт вам підкаже, як це зробити правильно. При бажанні, журавлинний соус до дичини можна використовувати в сендвічах, приправляти їм млинці і навіть додавати в вівсяну кашу. Успіхів і приємного апетиту!
- Журавлина - 350 грам
- Апельсиновий сік натуральний - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
Промити журавлину в холодній воді.
У каструлю влити сік або воду, цукор, засипати журавлину.
Довести до кипіння, кип'ятити на середньому вогні 5 хвилин.
Прокип'ятити поки не з'явиться піна.
Перекласти в контейнер і охолодити. Смачного!