Рецепт Грінки з курячим бульйоном фото

Грінки з курячим бульйоном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Бульйони

Я завела правило майже під всі супчики робити домашні грінки. Мені і моїй родині дуже подобається хрусткий смак на контрасті з гарячим бульйоном. Одночасно смачно, просто, ситно і корисно.

При застуді є таке блюдо просто необхідно. Напевно, все в дитинстві, коли температура, з'їдали пару його ложечок. Вам буде корисно дізнатися, як приготувати грінки з курячим бульйоном. Саме з хрустким часниковим хлібом смак бульйону заграє по-новому. А сам він готується дуже легко.

  • Курка - 400 грам
  • Хліб черствий - 200 грам
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чорний перець горошком - 10 штук
  • Запашний перець горошком - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
  • Зелень - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
грінки з курячим бульйоном - фото крок 1
Від курки краще вибрати крила або ніжки. Обпалити ці частини. Залийте водою в каструлі. Додайте сіль. Варіть бульйон протягом 1, 5 годин.
грінки з курячим бульйоном - фото крок 2
Також додайте в воду перець, очищену моркву з цибулею і лавровий лист.
грінки з курячим бульйоном - фото крок 3
Хліб наріжте кубиками в 1 см.
грінки з курячим бульйоном - фото крок 4
Чистий і дистрибуція Chesnok.
грінки з курячим бульйоном - фото крок 5
На розігрітій олії обсмажте хліб до золотистої скоринки, постійно перевертаючи.
грінки з курячим бульйоном - фото крок 6
В кінці додайте часник і перемішайте.
грінки з курячим бульйоном - фото крок 7
Штам Бульйон. Подавайте його з меленим перцем, зеленню і грінками. Смачного!

Схожі рецепти