Грінки з курячим бульйоном
(покроковий рецепт з фото)
Я завела правило майже під всі супчики робити домашні грінки. Мені і моїй родині дуже подобається хрусткий смак на контрасті з гарячим бульйоном. Одночасно смачно, просто, ситно і корисно.
При застуді є таке блюдо просто необхідно. Напевно, все в дитинстві, коли температура, з'їдали пару його ложечок. Вам буде корисно дізнатися, як приготувати грінки з курячим бульйоном. Саме з хрустким часниковим хлібом смак бульйону заграє по-новому. А сам він готується дуже легко.
- Курка - 400 грам
- Хліб черствий - 200 грам
- Морква - 0, 5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чорний перець горошком - 10 штук
- Запашний перець горошком - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вода - 1, 5 L
- Зелень - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Від курки краще вибрати крила або ніжки. Обпалити ці частини. Залийте водою в каструлі. Додайте сіль. Варіть бульйон протягом 1, 5 годин.
Також додайте в воду перець, очищену моркву з цибулею і лавровий лист.
Хліб наріжте кубиками в 1 см.
Чистий і дистрибуція Chesnok.
На розігрітій олії обсмажте хліб до золотистої скоринки, постійно перевертаючи.
В кінці додайте часник і перемішайте.
Штам Бульйон. Подавайте його з меленим перцем, зеленню і грінками. Смачного!