Рецепт Чебуреки з курячим фаршем фото

Чебуреки з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячий фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Брат, скільки легенд і анекдотів ходить про склад начинки чебуреків в придорожніх кафе! Але ж їх аромат так вабить. Так що ж заважає приготувати апетитний і ароматний чебурек на своїй кухні? поїхали!

Опис приготування:

Для приготування чебуреків треба зробити тісто, фарш, потім зліпити чебуреки і обсмажити їх до готовності в киплячій олії. Здивуйте своїх гостей домашніми чебуреками з курячим фаршем. Смачного!

  • Борошно пшеничне - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Курячий фарш - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Соняшникова олія - 500 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
чебуреки з курячим фаршем - фото крок 1
Борошно висипте на стіл, зробіть в ній поглиблення і вбийте яйце. Додайте сіль і півлітра води.
чебуреки з курячим фаршем - фото крок 2
Замісити тісто, накрийте і залиште на півгодини, щоб воно підійшло.
чебуреки з курячим фаршем - фото крок 3
Тим часом підготуйте начинку. У готовий фарш додайте сіль, перець, дрібно порубаний лук і часник, а також пропущену через м'ясорубку моркву. Якщо будете готувати фарш самостійно з філе, схилитися, часник і морква відразу пропускайте через м'ясорубку з м'ясом. Фарш добре перемішайте.
чебуреки з курячим фаршем - фото крок 4
Тісто скачайте ковбаскою. Відрізуйте невеликі шматки і розгортайте з них великі коржі. На половину коржі кладіть фарш, другою половинкою накривайте. Краї чебурека притискайте виделкою.
чебуреки з курячим фаршем - фото крок 5
Масло розігрійте на сильному вогні і смажте в ньому чебуреки до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти