Рецепт Деруни з фаршем курячим фото

Деруни з фаршем курячим
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Білоруська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка
Дієтичне харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете зробити смачне, ситне і апетитне блюдо, яке припаде до смаку всій родині і гостям? Тоді зверніть увагу на цей простий рецепт дерунів з фаршем курячим, смажених на сковороді.

Якщо ви любите це традиційне картопляне блюдо, тоді вам обов'язково припаде до смаку цей рецепт приготування дерунів з фаршем курячим. Таке блюдо стане відмінною альтернативою гарячого без зайвого клопоту.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Філе - 500 грам
  • Сіль - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
деруни з фаршем курячим - фото крок 1
1. Вимити і обсушити куряче філе. Нарізати невеликими шматочками. Очистити цибулину.
деруни з фаршем курячим - фото крок 2
2. Пропустити філе з цибулею через м'ясорубку. Щоб маса була більш однорідною, можна використовувати блендер.
деруни з фаршем курячим - фото крок 3
3. Очистити картоплю і подрібнити. Найчастіше цей простий рецепт дерунів з фаршем курячим передбачає використання терки, однак якщо є спеціальна насадка, підійде і м'ясорубка.
деруни з фаршем курячим - фото крок 4
4. Вбити в картопля яйця, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до однорідності.
деруни з фаршем курячим - фото крок 5
5. До фаршу теж додати яйце і спеції за смаком.
деруни з фаршем курячим - фото крок 6
6. З курячого фаршу потрібно сформувати невеликі медальйони і викласти їх на тарілку. Якщо маса дуже рідка, можна додати трохи панірувальних сухарів.
деруни з фаршем курячим - фото крок 7
7. Розігріти на сковороді рослинне масло і викласти картопляну масу. В серединку викласти медальйони з фаршу.
деруни з фаршем курячим - фото крок 8
8. Закрити фарш ще невеликим шаром картоплі. Смажити деруни з фаршем курячим в домашніх умовах до золотистої скоринки.
деруни з фаршем курячим - фото крок 9
9. Акуратно перевернути і смажити з другої сторони до скориночки. Перед подачею викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Схожі рецепти