Картопляно-гарбузове деруни з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомі деруни можна приготувати не тільки з картоплі. Щоб зробити деруни корисніше і смачніше, додамо до них ще парочку інгредієнтів. Сподіваюся, таке блюдо вам сподобається. Готуємо смачно!
Смачні, ароматні деруни можна приготувати не тільки з однієї картоплі. Я пропоную вам приготувати до обіду картопляно-гарбузове деруни з курячим фаршем. Ніколи не пробували таких? Значить саме час приготувати і продегустувати нове блюдо
- Картопля - 3 штуки
- Гарбуз - 200-250 грам
- Курячий фарш - 200-250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (невелика)
- Яйця - 1-2 штук
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Часник - 1 зубчик (по бажанню)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. Очистимо картопля, гарбуз і цибулю. Картоплі у мене вийшло 330 грам, гарбуза - 250.
2. На середній терці натираємо картопля, гарбуз і цибулю.
3. Додамо курячий фарш, яйця, сіль, подрібнений часник і мелений перець. Перемішуємо до однорідності.
4. І тепер додаємо манку і борошно. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 30, нехай манка набубнявіє. Якщо дуже поспішаєте, замініть манку борошном, тоді можна буде відразу приступати до смаження дерунів.
5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом на середньому вогні і ложкою викладаємо масу, формуючи круглі деруни.
6. І обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки.
7. Подаємо до столу зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!