Рецепт Картопляно-кабачкові деруни фото

Картопляно-кабачкові деруни
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Хто ж не любить деруни? Не знаю, як ви, а я щиро радію сезону кабачків, тому що тепер можна використовувати цей класичний рецепт картопляно-кабачковий дерунів! ситні, ніжні і смачні!

Опис приготування:

Перед вами смачний, ситний і простий рецепт картопляно-кабачковий дерунів, і я вам із задоволенням розповім, як їх приготувати. Основне правило тут, щоб кабачки були молодими, без великих насіння, ну і картопля, зрозуміло, краще брати без пошкоджень. Самі ж оладки готуються легко, я обсмажую їх на маслі і подаю зі сметанкою і свіжою зеленню. І вам раджу, смакота неймовірна просто!

  • Картопля - 500 грам
  • Кабачки - 600 грам
  • Борошно - 120 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
картопляно-кабачкові деруни - фото крок 1
1. Технологія приготування дуже проста: моєму, чистимо і тремо на тертці кабачки і картоплю. Цибуля ріжемо дрібно і теж додаємо в суміш. Далі - спеції, яйця і борошно. Перемішаємо до однорідності.
картопляно-кабачкові деруни - фото крок 2
2. Добре розігріємо сковороду, викладаємо на неї ложкою невеликі коржі. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні.
картопляно-кабачкові деруни - фото крок 3
3. Як тільки стануть рум'яними - можна знімати їх з вогню і подавати до столу!

Схожі рецепти