Картопляно-кабачкові деруни
(покроковий рецепт з фото)
Хто ж не любить деруни? Не знаю, як ви, а я щиро радію сезону кабачків, тому що тепер можна використовувати цей класичний рецепт картопляно-кабачковий дерунів! ситні, ніжні і смачні!
Перед вами смачний, ситний і простий рецепт картопляно-кабачковий дерунів, і я вам із задоволенням розповім, як їх приготувати. Основне правило тут, щоб кабачки були молодими, без великих насіння, ну і картопля, зрозуміло, краще брати без пошкоджень. Самі ж оладки готуються легко, я обсмажую їх на маслі і подаю зі сметанкою і свіжою зеленню. І вам раджу, смакота неймовірна просто!
- Картопля - 500 грам
- Кабачки - 600 грам
- Борошно - 120 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Технологія приготування дуже проста: моєму, чистимо і тремо на тертці кабачки і картоплю. Цибуля ріжемо дрібно і теж додаємо в суміш. Далі - спеції, яйця і борошно. Перемішаємо до однорідності.
2. Добре розігріємо сковороду, викладаємо на неї ложкою невеликі коржі. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні.
3. Як тільки стануть рум'яними - можна знімати їх з вогню і подавати до столу!