Брізолі з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Звичайний набір продуктів, а виходить ну дуже смачна страва. Підійде для буднів або для святкового столу.
Брізоль - страва французької кухні, назва якого дослівно можна перекласти як "засмажений в яйці" . Найчастіше бризоль готують з фаршем, але є варіанти з грибами, з сиром і з іншими начинками. Сьогодні пропоную приготувати брізолі з курячим фаршем. Вийде соковите, поживна і дуже смачна страва! неодмінно спробуйте!
- Яйце - 7 штук
- Фарш курячий - 800 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Молоко - 7 чайних ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Приступаємо до випікання бризолу. Для цього по черзі збийте одне яйце з дрібкою солі і 1 ç.l. Молока. Таким чином з 7 яєць, маємо отримати в результаті 7 бризолу. Можна змішати всі яйця і молоко разом, але так у нас вийдуть порційні "брізолькі", однакові по товщині і розміром.
Змастіть сковороду маслом, добре прогрійте її і вилийте збите яйце. Обсмажте вийшов омлет з двох сторін. Сильно засмажувати не потрібно, досить, щоб яйце зчепилося. Таким чином приготуйте все брізолі.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте на вершковому маслі.
Покладіть на рівну поверхню один млинець. Зверху рівномірно тонким шаром розподіліть фарш. Посипте фарш сіллю і улюбленими спеціями за смаком.
На фарш покладіть трохи обсмаженого лука.
Змастіть начинку майонезом і посипте свіжою зеленню.
Поверніть млинець рулетом.
Готові брізолі акуратно перекладіть у форму для запікання.
Змастіть верх сметаною і посипте тертим сиром. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Брізолі з курячим фаршем готові.
Нарізаємо рулетики за бажанням на 2-3 частини і подаємо до столу. Смачного!