Брізолі з індички
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридло їсти на сніданок звичайний омлет, тоді я пропоную вам відкрити для себе це блюдо з нового боку і приготувати брізолі з індички - це не тільки дуже смачно, але і досить швидко.
Якщо ви вже давно хотіли зробити звичайний сніданок трохи цікавіше і приготувати для своїх рідних що-небудь незвичайне і смачненьке, тоді я пропоную вам цей простий рецепт бризолу з індички. Тут начебто все той же омлет, але зроблений і поданий абсолютно по-новому, адже ми додамо до нього обсмажене мяско і маринований огірочок - ніби нічого особливого, але так смачно, що неможливо відірватися. Повірте, з цим рецептом приготування бризолу з індички не тільки ваш сніданок, але і весь день буде заряджений позитивом.
- Яйце - 2 штуки
- Грудка індички - 100-150 грам
- Крем - 100 грам
- Огірок маринований - 1-2 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Паста томатна - 0, 5 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, для початку нам потрібно ретельно промити грудку індички і нарізати її поперек волокон на невеликі шматочки (смужки). Перекладаємо м'ясо в целофановий пакет, насипаємо в нього борошно і трохи солі. Тепер пакет зав'язуємо і трясемо його, поки кожен шматочок НЕ обваляти в борошняної суміші.
Наливаємо на сковороду трохи рослинного масла і обсмажуємо не німий нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю до золотистого кольору.
Потім викладаємо до цибулі шматочки індички в борошні, смажимо все разом хвилин 5-7.
Потім додаємо сметану і томатну пасту, перемішуємо все, солимо і перчимо до смаку, смажимо ще 5 хвилин.
Поки м'ясо смажиться, розбиваємо в миску яйця, вливаємо столову ложку кип'яченої води, солимо і перчимо їх, збиваємо все віночком.
У чистій плоскою сковороді розігріваємо трохи рослинного масла і виливаємо на сковороду лізьен з яєць, смажимо його до повної готовності.
Як тільки яйця схопилися, викладаємо на одну половинку млинця трохи обсмаженого м'яса.
А на м'ясо кладемо нарізану брусками маринований огірочок.
Складаємо млинець навпіл і перекладаємо його на тарілку. Наш сніданок готовий, приємного апетиту!