Ароматні рулети з індички з картопляним Кугель
(покроковий рецепт з фото)
Моїй родині дуже подобається індичка! але, на жаль, у нас в продажу найчастіше буває лише гомілку. Вона теж смачна, але ці сухожилля ... Їх краще прибрати до їжі, а не під час її!
До ніжному м'ясу індички відмінно підійде картопля на гарнір. Приготуйте його у вигляді запіканки разом з індичкою в мультиварці. Це зручно і просто.
- Гомілку індички - 3 штуки
- Суміш пряних трав - 2 Ст. Ложки (італійська)
- Суміш перців - 1/2 чайних ложки
- Мідь - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Сир плавлений - 60 грам
- Картопля - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сир твердий тертий - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
Розітріть столову ложку сухих італійських трав в долонях. Додайте сухе вино, мідь, свіжозмелені суміш перців, трохи посоліть і добре все перемішайте, нехай трохи настоїться.
Зробіть на гомілки розріз до кістки, подрежьте навколо і зніміть м'ясо з кістки. Допомагаючи маленьким тонким ножем, вийміть сухожилля. Чи не дуже старайтеся, зчищаючи з них м'ясо, просто залиште їх для бульйону. Готові шматки індички добре натріть маринадом і скрутіть рулетиками. Приберіть в холодильник на ніч.
Замариновані шматки відбийте через плівку, вирівнюючи товщину.
Загорніть в м'ясо брусочки плавленого сиру. Перев'яжіть отримані рулетки кулінарною ниткою. Я сколовся зубочистками, цього виявилося недостатньо.
Обсмажте рулетики з усіх боків в режимі «Жарка» до рум'янцю, акуратно перевертаючи. Вийміть на тарілку.
Картопля тонко наріжте. Скористайтеся комбайном або шинковкой, щоб скибочки вийшли максимально тонкими і рівними. Додайте нашатковану цибулю, тертий сир, другу ложку сухих трав. Посоліть і поперчіть за смаком і вбийте в картопля два яйця.
Добре перемішайте і викладіть картопляну масу в чашу мультиварки. Зверху покладіть рулетики і запікайте в режимі «Випічка» протягом години.
Дістаньте рулетики, зніміть з них нитки.
Картопляний Кугель викладіть на блюдо, зверху покладіть рулетики. Подавайте зі свіжою зеленню і салатом або маринованими овочами.