Млинці тонкі на сковороді (ароматні)
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт сподобається всім любителям млинчиків! Сьогодні я розповім, як приготувати тонкі млинці на сковороді. Ця страва підкорить і дорослих і дітей, обіцяю! Приступимо до приготування.
Це прекрасний варіант сніданку. Млинці виходять ніжними, ароматними і дуже смачними. За бажанням в тісто можна додати ваніль або корицю. Подавати готові млинці потрібно зі сметаною або джемом. Особливо добре млинці підійдуть до чаю
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 280 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло, крем, джем - За смаком (для подачі )
Починаємо приготування з того, що розбиваємо яйця в ємність і ретельно збиваємо їх з сіллю і цукром.
Тепер додаємо в тісто половину молока і гарненько перемішуємо.
Поступово додаємо просіяне борошно і вливаємо молоко. Тісто має досягти консистенцію сметани.
Додаємо рослинне масло і знову перемішуємо.
На сковороді обсмажуємо млинці з двох сторін до золотистого. Млинці готові, смачного!