Баклажани «ароматні»
(покроковий рецепт з фото)
Є багато варіантів смачно приготувати баклажани. Але один з них мені особливо сподобався - баклажани в паніровці з ароматних спецій. Рекомендую.
Закуска виходить просто дивовижна. Баклажан наріжте кружальцями, приправити сіллю, залиште на півгодини, а потім промийте. Підготуйте паніровці з сухарів і спецій. Окремо стільком людям яйце. Кожен гурток баклажана занурте в яйце, потім обваляйте в паніровці і обсмажте з двох сторін на сковороді. Прикрасьте баклажани половинками маленьких помідор, свіжою зеленню, і стільчик для годування. Смачного!
- Баклажан - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Майоран сушений - 1 Чайна ложка
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Білий кунжут - 1, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Помідори черрі - За смаком
Баклажан наріжте кільцями, посипте сіллю і залиште на півгодини.
Потім промийте проточною водою і висушіть паперовими серветками.
Змішайте панірувальні сухарі, білий кунжут, сушений майоран, сушений базилік і добре перемішайте.
Яйце стільком людям з дрібкою солі. Кожен гурток баклажана занурте в яйце, потім обваляйте в паніровці.
І обсмажте на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Прикрасьте баклажани половинками маленьких помідор, свіжою зеленню, і стільчик для годування.