Рецепт Баклажани «ароматні» фото

Баклажани «ароматні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На вечерю

Є багато варіантів смачно приготувати баклажани. Але один з них мені особливо сподобався - баклажани в паніровці з ароматних спецій. Рекомендую.

Закуска виходить просто дивовижна. Баклажан наріжте кружальцями, приправити сіллю, залиште на півгодини, а потім промийте. Підготуйте паніровці з сухарів і спецій. Окремо стільком людям яйце. Кожен гурток баклажана занурте в яйце, потім обваляйте в паніровці і обсмажте з двох сторін на сковороді. Прикрасьте баклажани половинками маленьких помідор, свіжою зеленню, і стільчик для годування. Смачного!

  • Баклажан - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Майоран сушений - 1 Чайна ложка
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Білий кунжут - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Помідори черрі - За смаком
баклажани
Баклажан наріжте кільцями, посипте сіллю і залиште на півгодини.
баклажани
Потім промийте проточною водою і висушіть паперовими серветками.
баклажани
Змішайте панірувальні сухарі, білий кунжут, сушений майоран, сушений базилік і добре перемішайте.
баклажани
Яйце стільком людям з дрібкою солі. Кожен гурток баклажана занурте в яйце, потім обваляйте в паніровці.
баклажани
І обсмажте на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Прикрасьте баклажани половинками маленьких помідор, свіжою зеленню, і стільчик для годування.

Схожі рецепти