Азу з індички дієтичне
(покроковий рецепт з фото)
Азу з індички воліють ті, хто стежить за фігурою. У класичному рецепті цієї страви використовується баранина, яка може бути дуже жирною і важкою. Філе індички - відмінна альтернатива!
У цій страві не так багато калорій, тому воно підійде для тих, хто стежить за харчуванням. Філе індички зовсім не жирне, тому таке азу буде відмінним вибором на вечерю. Завдяки спецій і трав воно виходить дуже ароматним. Щоб дізнатися, як приготувати азу з індички дієтичне, прочитайте цей рецепт.
- Індичка філе - 500 грам
- Огірки солені - 120 грам
- Помідори - 150 грам
- Картопля - 400 грам
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Філе індички вимийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і зачистите від плівок. Потім наріжте філе на невеликі шматочки.
У сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії. Очистіть ріпчасту цибулю і наріжте його півкільцями. Також невеликими шматочками наріжте солоні огірки. Потім обсмажте овочі на сковороді разом з філе індички.
Вимийте томати і обсушити їх. Потім наріжте помідори невеликими кубиками і відправте їх обсмажувати до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть вміст сковороди, додайте воду і тушкуйте до готовності м'яса.
Очистіть зубчики часнику і вимийте зелень. Дрібно порубати інгредієнти за допомогою гострого ножа. Потім додайте їх в сковороду і тушкуйте ще десять хвилин.
Тим часом очистіть і вимийте картопля. Наріжте його соломкою і обсмажте до готовності на окремій сковороді, потім додайте в азу. Ретельно все перемішайте і подавайте блюдо до столу. Смачного!