Рецепт Азу з індички в духовці фото

Азу з індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Індичка , Птах , Картопля , Помідор , Огірок , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Азу - чудове татарське блюдо, яке мені подобається тим, що одночасно є і гарніром, і основною стравою. Пропоную вашій увазі його вдосконалений варіант з індичкою.

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати азу з індички в духовці. Просте і ситне блюдо припаде до смаку будь-якій господині в якості варіанту для повсякденного меню. Індичка сама по собі дуже корисна, легко засвоюється. Таке блюдо має оригінальний смак і насичений аромат, за рахунок чого його дуже люблять і діти.

  • Індичка - 500 грам (філе)
  • Картопля - 400 грам
  • Помідори - 150 грам
  • Огірки солені - 120 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Зелень (петрушка, кріп) - За смаком
1
Індичку поріжте невеликими кубиками.
2
Цибуля поріжте півкільцями, а огірки - соломкою.
3
Обсмажте індичку на сковороді на рослинному маслі. Додайте цибулю. Готуйте 10 хвилин, а потім додайте огірки.
4
Подрібніть часник і зелень. Помідори поріжте маленькими кубиками.
5
У сковороду додайте помідори і томатну пасту. Влийте воду. Тушіте 10 хвилин.
6
Додайте часник і зелень, тушкуйте ще 10 хвилин.
7
Картопля поріжте соломкою і обсмажте на окремій сковороді. Додайте до індички і перемішайте. Готуйте в духовці, розігрітій до 150 градусів, протягом 20 хвилин.
8
При подачі гарнір не потрібний. Смачного!

Схожі рецепти