Азу з індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
З безлічі рецептів приготування м'ясних страв варто виділити азу з індички. Дане блюдо - відмінна ідея для суботнього вечері з сім'єю і друзями. Смачно і гармонійно!
Для того, щоб приготувати азу з індички на сковороді, почніть з обробки солоних огірків. Їх потрібно злегка згасити в духовці. Таким чином, вони стануть м'якими і будуть давати приємний пікантний присмак страви. А далі дотримуйтесь моїм рецептом, як приготувати азу з індички на сковороді.
- Філе індички - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 320 грам
- Огірок солоний - 240 грам
- Петрушка сушена - 4 грами
- Томатна паста - 240 грам
- Кріп сушений - 4 грами
- Часник - За смаком
Нагрейте духовку до 200-220 градусів. Наріжте солоні огірки тонкими довгастими шматочками, опустіть їх в сотейник, залийте невеликою кількістю води і поставте гаситися. Коли вода закипить, зменшіть температуру до середньої (150-170 градусів), і залиште гаситися 15-20 хвилин.
Лук наріжте тонкими півкільцями, індичку - тонкими довгастими шматочками, а часник роздушіть і порубати дрібними шматочками.
Протягом 3-5 хвилин обсмажуйте індичку на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Далі додайте цибулю і обсмажуйте ще 3 хвилини.
Додайте в сковороду томатну пасту, півсклянки води, тушкуйте все ще 2 хвилини. Після додайте кріп і петрушку, часник, солоні огірки, сіль, перець і цукор. Після декількох хвилин гасіння страва готова!