Азу з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я думаю, всім власникам мультіварок не потрібно розповідати, як здорово це спрощує життя. А ось рецепт приготування азу з індички в мультиварці я вам розповім, думаю, вас порадує результат!
Такий ось простий спосіб, як приготувати азу з індички в мультиварці, особисто мені особливо подобається тим, що м'ясо виходить ну дуже соковитим і дуже м'яким. До того ж блюдо це корисне, так що азу з індички в мультиварці в домашніх умовах можна робити навіть для людей, сидять на дієтах. Хай щастить!
- Філе індички - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка (стакан для мультиварки)
1. Цибуля чистий, подрібнюємо і в режимі "жарка" обсмажити на олії.
2. Індичку ріжемо середніми шматочками.
3. Додамо м'ясо до цибулі і обсмажити все разом, поки не стануть золотистими. Потім додати борошно, лавровий лист, сіль і томатну пасту.
4. Перемішаємо, обсмажити ще 5 хвилин. Потім доливаємо воду і в режимі "гасіння" тримаємо годину. Готово!