Суфле з індички дієтичне
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто віддає перевагу легким і корисні страви, пропоную звернути увагу на цей дуже цікавий і зовсім нескладний рецепт приготування дієтичного суфле з індички.
1. Використовувати в якості основи у цій простому рецептом дієтичного суфле з індички можна як відварне, так і запечене раніше філе. Його потрібно дрібно нарізати або подрібнити в блендері, наприклад.
2. На сковороді розтопіть ложку вершкового масла, додайте борошно і гірчицю (краще в зернах). Обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи.
3. Влейте молоко, готуйте соус 3-4 хвилини, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
4. Зніміть загуслий соус з вогню, додайте дрібку солі, перцю, мускатного горіха.
5. Додайте подрібнену індичку. Також прекрасно підійде за рецептом приготування дієтичного суфле з індички подрібнена спаржа.
6. Розітре жовтки, додайте їх в основу. Перемішайте.
7. Збийте білки в міцну піну.
8. Форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.
9. Акуратно додайте білки в основу, перемішайте так, щоб не втратити легкість.
10. Викладіть майбутнє суфле в форму і відправте в розігріту духовку хвилин на 17-20 до появи рум'яної скоринки.
Це апетитне і дуже смачне дієтичне суфле з індички в домашніх умовах краще подавати зі свіжими овочами або салатом.
- Філе індички - 150 грам (відварне або запечене)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Борошно - 60 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 3 чайних ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Жовтки - 6 штук
- Білки - 12 штук
2. На сковороді розтопіть ложку вершкового масла, додайте борошно і гірчицю (краще в зернах). Обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи.
3. Влейте молоко, готуйте соус 3-4 хвилини, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
4. Зніміть загуслий соус з вогню, додайте дрібку солі, перцю, мускатного горіха.
5. Додайте подрібнену індичку. Також прекрасно підійде за рецептом приготування дієтичного суфле з індички подрібнена спаржа.
6. Розітре жовтки, додайте їх в основу. Перемішайте.
7. Збийте білки в міцну піну.
8. Форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.
9. Акуратно додайте білки в основу, перемішайте так, щоб не втратити легкість.
10. Викладіть майбутнє суфле в форму і відправте в розігріту духовку хвилин на 17-20 до появи рум'яної скоринки.
Це апетитне і дуже смачне дієтичне суфле з індички в домашніх умовах краще подавати зі свіжими овочами або салатом.