Рецепт Суфле з індички дієтичне фото

Суфле з індички дієтичне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Полудень
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Тим, хто віддає перевагу легким і корисні страви, пропоную звернути увагу на цей дуже цікавий і зовсім нескладний рецепт приготування дієтичного суфле з індички.

Опис приготування:

1. Використовувати в якості основи у цій простому рецептом дієтичного суфле з індички можна як відварне, так і запечене раніше філе. Його потрібно дрібно нарізати або подрібнити в блендері, наприклад.

2. На сковороді розтопіть ложку вершкового масла, додайте борошно і гірчицю (краще в зернах). Обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи.

3. Влейте молоко, готуйте соус 3-4 хвилини, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

4. Зніміть загуслий соус з вогню, додайте дрібку солі, перцю, мускатного горіха.

5. Додайте подрібнену індичку. Також прекрасно підійде за рецептом приготування дієтичного суфле з індички подрібнена спаржа.

6. Розітре жовтки, додайте їх в основу. Перемішайте.

7. Збийте білки в міцну піну.

8. Форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.

9. Акуратно додайте білки в основу, перемішайте так, щоб не втратити легкість.

10. Викладіть майбутнє суфле в форму і відправте в розігріту духовку хвилин на 17-20 до появи рум'яної скоринки.

Це апетитне і дуже смачне дієтичне суфле з індички в домашніх умовах краще подавати зі свіжими овочами або салатом.


  • Філе індички - 150 грам (відварне або запечене)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 60 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 3 чайних ложки
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Жовтки - 6 штук
  • Білки - 12 штук
1. Використовувати в якості основи у цій простому рецептом дієтичного суфле з індички можна як відварне, так і запечене раніше філе. Його потрібно дрібно нарізати або подрібнити в блендері, наприклад.

2. На сковороді розтопіть ложку вершкового масла, додайте борошно і гірчицю (краще в зернах). Обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи.

3. Влейте молоко, готуйте соус 3-4 хвилини, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

4. Зніміть загуслий соус з вогню, додайте дрібку солі, перцю, мускатного горіха.

5. Додайте подрібнену індичку. Також прекрасно підійде за рецептом приготування дієтичного суфле з індички подрібнена спаржа.

6. Розітре жовтки, додайте їх в основу. Перемішайте.

7. Збийте білки в міцну піну.

8. Форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.

9. Акуратно додайте білки в основу, перемішайте так, щоб не втратити легкість.

10. Викладіть майбутнє суфле в форму і відправте в розігріту духовку хвилин на 17-20 до появи рум'яної скоринки.

Це апетитне і дуже смачне дієтичне суфле з індички в домашніх умовах краще подавати зі свіжими овочами або салатом.

Схожі рецепти