Суфле з яловичини дієтичне
(покроковий рецепт з фото)
У житті багатьох можуть настати моменти, коли доводиться харчуватися дієтичними стравами. Тому сьогодні я розповім вам, як приготувати суфле з яловичини дієтичне смачно і просто.
Таке суфле, можливо, виглядає не дуже апетитно, але користь від нього величезна (в порівнянні з смаженим м'ясом). Таке суфле не поступається за поживністю і благотворно позначиться на вашому організмі. Таке суфле можна приготувати на пару. Подавайте його з овочами або будь-яким гарніром. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Вершки - 0, 2 L
- Молоко - 0, 2 L
- Яйця - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Сир вершковий - 200 грам (сирний)
М'ясо відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім в чашу блендера опустіть сирний сир, яйця, сухарі, часник, порізане шматками м'ясо, влийте вершки. Всі подрібніть на високій швидкості до отримання однорідної консистенції.
Форму для запікання застеліть фольгою, викладіть туди фарш, розподіливши його рівномірно і застеливши фольгою ще зверху.
Форму поставте запікати при 180 градусах на 30 хвилин.