Рецепт Голубці ледачі з курячим фаршем фото

Голубці ледачі з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо немає часу на приготування обіду або вечері, тоді візьміть на замітку простий рецепт голубців ледачих з курячим фаршем. Це відмінний варіант для всієї родини.

Опис приготування:

Як приготувати голубці ледачі з курячого фаршу?

1. Рецепт приготування голубців ледачих з курячим фаршем дуже схожий на класичний. Для початку необхідно відправити варити до напівготовності рис.

2. Куряче філе вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.

3. Цибулину подрібнити і додати в фарш.

4. Морква очистити і натерти на дрібній тертці.

5. Капусту нашаткувати і з'єднати з овочами і фаршем. Додати рис і ретельно перемішати.

6. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні додати спеції і улюблені приправи.

7. З отриманої маси сформувати невеликі кульки і обваляти в панірувальних сухарях або борошні.

8. Викласти на сковороду з невеликими кількістю рослинного масла і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки.

9. Голубці ледачі з курячим фаршем в домашніх умовах можна запекти в духовці або довести до готовності на плиті.

10. Сметану з'єднати з томатною пастою і розвести в невеликій кількості води. Підсолити трохи. Вилити соус на сковороду і томити на середньому вогні.

11. Перед подачею до столу голубці присипати свіжою зеленню.

Смачного!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 0.5 штуки
  • Крем - 150 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Як приготувати голубці ледачі з курячого фаршу?

1. Рецепт приготування голубців ледачих з курячим фаршем дуже схожий на класичний. Для початку необхідно відправити варити до напівготовності рис.

2. Куряче філе вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.

3. Цибулину подрібнити і додати в фарш.

4. Морква очистити і натерти на дрібній тертці.

5. Капусту нашаткувати і з'єднати з овочами і фаршем. Додати рис і ретельно перемішати.

6. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні додати спеції і улюблені приправи.

7. З отриманої маси сформувати невеликі кульки і обваляти в панірувальних сухарях або борошні.

8. Викласти на сковороду з невеликими кількістю рослинного масла і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки.

9. Голубці ледачі з курячим фаршем в домашніх умовах можна запекти в духовці або довести до готовності на плиті.

10. Сметану з'єднати з томатною пастою і розвести в невеликій кількості води. Підсолити трохи. Вилити соус на сковороду і томити на середньому вогні.

11. Перед подачею до столу голубці присипати свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти