Голубці ледачі з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо немає часу на приготування обіду або вечері, тоді візьміть на замітку простий рецепт голубців ледачих з курячим фаршем. Це відмінний варіант для всієї родини.
Як приготувати голубці ледачі з курячого фаршу?
1. Рецепт приготування голубців ледачих з курячим фаршем дуже схожий на класичний. Для початку необхідно відправити варити до напівготовності рис.
2. Куряче філе вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.
3. Цибулину подрібнити і додати в фарш.
4. Морква очистити і натерти на дрібній тертці.
5. Капусту нашаткувати і з'єднати з овочами і фаршем. Додати рис і ретельно перемішати.
6. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні додати спеції і улюблені приправи.
7. З отриманої маси сформувати невеликі кульки і обваляти в панірувальних сухарях або борошні.
8. Викласти на сковороду з невеликими кількістю рослинного масла і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки.
9. Голубці ледачі з курячим фаршем в домашніх умовах можна запекти в духовці або довести до готовності на плиті.
10. Сметану з'єднати з томатною пастою і розвести в невеликій кількості води. Підсолити трохи. Вилити соус на сковороду і томити на середньому вогні.
11. Перед подачею до столу голубці присипати свіжою зеленню.
Смачного!
- Куряче філе - 600 грам
- Мал - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 0.5 штуки
- Крем - 150 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Рецепт приготування голубців ледачих з курячим фаршем дуже схожий на класичний. Для початку необхідно відправити варити до напівготовності рис.
2. Куряче філе вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.
3. Цибулину подрібнити і додати в фарш.
4. Морква очистити і натерти на дрібній тертці.
5. Капусту нашаткувати і з'єднати з овочами і фаршем. Додати рис і ретельно перемішати.
6. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні додати спеції і улюблені приправи.
7. З отриманої маси сформувати невеликі кульки і обваляти в панірувальних сухарях або борошні.
8. Викласти на сковороду з невеликими кількістю рослинного масла і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки.
9. Голубці ледачі з курячим фаршем в домашніх умовах можна запекти в духовці або довести до готовності на плиті.
10. Сметану з'єднати з томатною пастою і розвести в невеликій кількості води. Підсолити трохи. Вилити соус на сковороду і томити на середньому вогні.
11. Перед подачею до столу голубці присипати свіжою зеленню.
Смачного!