Рецепт Ледачі голубці з фаршем фото

Ледачі голубці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Білокачанна капуста
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите голубці, але процес їх приготування вам подобається набагато менше, якщо у вас банально не вистачає часу для кухні, а може просто для різноманітності, - спробуйте повторити цей рецепт!

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати ліниві голубці з фаршем. Апетитні, соковиті котлети з рисом, капустою і спеціями - це чудова ідея для повноцінного обіду чи вечері. І дітям, і дорослим напевно сподобається. Рекомендую придивитися до рецептом.

  • Фарш яловичий - 450 грам
  • Мал - 3/4 склянки
  • Капуста - 1 штука (невелика)
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Томатний соус - 1 Склянка
  • Вершки або сметана - 1/2 склянки (по бажанню)
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
Мал відварити в підсоленій воді майже до готовності.
2
На сковороді обсмажте до прозорості подрібнену цибулю. Додайте нарізану дрібно капусту. Обсмажте хвилин 5-7, помішуючи. Зніміть з вогню і остудіть.
3
У глибокій мисці з'єднайте рис, капусту і фарш. Додайте яйця, сіль і спеції. Ретельно перемішайте. Вологими руками сформуйте 8 котлеток і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Смажте на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки з двох сторін.
4
Додайте томатний соус з вершками (сметаною) і тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 15 до повної готовності. Смачного!

Схожі рецепти