Ледачі голубці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите голубці, але процес їх приготування вам подобається набагато менше, якщо у вас банально не вистачає часу для кухні, а може просто для різноманітності, - спробуйте повторити цей рецепт!
Покажу вам, як приготувати ліниві голубці з фаршем. Апетитні, соковиті котлети з рисом, капустою і спеціями - це чудова ідея для повноцінного обіду чи вечері. І дітям, і дорослим напевно сподобається. Рекомендую придивитися до рецептом.
- Фарш яловичий - 450 грам
- Мал - 3/4 склянки
- Капуста - 1 штука (невелика)
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Томатний соус - 1 Склянка
- Вершки або сметана - 1/2 склянки (по бажанню)
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
Мал відварити в підсоленій воді майже до готовності.
2
На сковороді обсмажте до прозорості подрібнену цибулю. Додайте нарізану дрібно капусту. Обсмажте хвилин 5-7, помішуючи. Зніміть з вогню і остудіть.
3
У глибокій мисці з'єднайте рис, капусту і фарш. Додайте яйця, сіль і спеції. Ретельно перемішайте. Вологими руками сформуйте 8 котлеток і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Смажте на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки з двох сторін.
4
Додайте томатний соус з вершками (сметаною) і тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 15 до повної готовності. Смачного!