Ледачі голубці з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Багато в голубці не люблять капустяний лист, і він часто залишається не з`їденим. Тому варіант рецепта, як приготувати ліниві голубці з рисом і фаршем, підходить для них ідеально. Дивіться самі!
Я готую в мультиварці і не обсмажую заготовки голубців на сковороді. Тому у мене страва виходить дієтичним, ситним і корисним. Ви ж, якщо хочете і любите, можете попередньо м'ясні заготовки обсмажити. Готуйте з задоволенням!
- Мал - 100 грам
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста белокочаная - 1/2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Томатний сік - 1 Склянка
- Крем - 100 грам
- Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
- Перець духмяний мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Відваріть рис, злийте з нього воду, промийте його холодною водою.
Подрібніть цибулю і моркву. Обсмажте їх на розігрітій олії до золотистого відтінку.
Наріжте дрібно капусту, поріжте її кубиками.
Змішайте м'ясний фарш, Мал, цибуля, морква, капусту і яйце. Додайте сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш для голубців.
З отриманого фаршу сформуйте котлети.
Напівфабрикати для ледачих голубців опустіть в окріп на хвилину. Після цього вони не будуть розвалюватися при гасінні.
У нашій родині люблять тушковану капусту, тому я шаткую ще половину капустини і укладаю її "подушкою" під голубці. Звичайно, ви можете пропустити цей крок, все залежить від смаків ваших дегустаторів.
Додайте томатний сік, сметану і включіть режим "гасіння" з 40 хвилин. Подавайте ліниві голубці гарячими. Смачного!