Рецепт Ледачі голубці з рисом і фаршем фото

Ледачі голубці з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Багато в голубці не люблять капустяний лист, і він часто залишається не з`їденим. Тому варіант рецепта, як приготувати ліниві голубці з рисом і фаршем, підходить для них ідеально. Дивіться самі!

Я готую в мультиварці і не обсмажую заготовки голубців на сковороді. Тому у мене страва виходить дієтичним, ситним і корисним. Ви ж, якщо хочете і любите, можете попередньо м'ясні заготовки обсмажити. Готуйте з задоволенням!

  • Мал - 100 грам
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста белокочаная - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Крем - 100 грам
  • Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
  • Перець духмяний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 1
Відваріть рис, злийте з нього воду, промийте його холодною водою.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 2
Подрібніть цибулю і моркву. Обсмажте їх на розігрітій олії до золотистого відтінку.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 3
Наріжте дрібно капусту, поріжте її кубиками.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 4
Змішайте м'ясний фарш, Мал, цибуля, морква, капусту і яйце. Додайте сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш для голубців.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 5
З отриманого фаршу сформуйте котлети.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 6
Напівфабрикати для ледачих голубців опустіть в окріп на хвилину. Після цього вони не будуть розвалюватися при гасінні.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 7
У нашій родині люблять тушковану капусту, тому я шаткую ще половину капустини і укладаю її "подушкою" під голубці. Звичайно, ви можете пропустити цей крок, все залежить від смаків ваших дегустаторів.
ледачі голубці з рисом і фаршем - фото крок 8
Додайте томатний сік, сметану і включіть режим "гасіння" з 40 хвилин. Подавайте ліниві голубці гарячими. Смачного!

Схожі рецепти