Ледачі голубці з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Хай живуть прості рецепти! Багато їх ніколи не буває, так що парочка нових страв за тиждень з'являються в нашому сімейному меню. А ось одне з наших улюблених гарячих страв - ліниві голубці з рисом.
Для вас я описала, як приготувати ліниві голубці з рисом. Вони мені подобаються більше, ніж звичайні, тим, що їх з задоволенням їдять діти. Адже їм не подобається капуста, яка обмотує начинку, а тут вона окремо. Проблем менше. Ну і, звичайно, простота страви однозначно радує!
- Фарш - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - 2 склянки
Мал промийте в холодній воді. Можете замочити його на 2 годину, щоб блюдо приготувалося на 15 хвилин швидше.
Лук чистої і Мельк narubite. Перемішайте його з фаршем.
Капусту помийте і нарвіть листя руками. Покладіть їх на дно каструлі.
Мал змішайте з фаршем. Додайте в суміш спеції і сіль.
Зверху на капусту покладіть половину фаршу, потім ще і капусту. Помідор помийте, наріжте і покладіть зверху. Повторіть шари, якщо залишилися інгредієнти.
Залийте блюдо водою, поставте його на середній вогонь під кришкою.
Гасіть голубці протягом години. Смачного!