Рецепт Голубці з курячим фаршем фото

Голубці з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Курячий фарш
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У мене завжди голубці виходять соковитими, ніжними і смачними. А весь секрет у тому, що готуються вони не на плиті, а в духовці. Моїм подобається. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Відварюємо курку, робимо фарш, обсмажуємо частина капусти і цибулю, скручуємо голубці і викладаємо у форму для запікання. Поливаємо соусом і запікаємо в духовці. Успіху і доброго дня!

  • Капуста - 1 штука
  • Куряче філе - 500 грам
  • Рис відварний - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон курячий - 300 мілілітрів
  • Бульйон овочевий, кубик - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
голубці з курячим фаршем - фото крок 1
1. Обірвіть з капусти верхні листочки, потім зніміть ще листів 10, зріжте з них щільну білу частину. Обірвану капусту помістіть в каструлю з киплячою на повільному вогні водою. Рис відварити до напівготовності. Куряче філе відваріть в овочевому бульйоні, потім пропустіть через м'ясорубку. Цибуля чистий і porubite Мельк, то ж зробіть з відірваними листочками капусти.
голубці з курячим фаршем - фото крок 2
2. Поставте сковороду на середній вогонь, влийте в неї рослинне масло і обсмажте до золотистого кольору цибулю. Потім додайте приготоване куряче м'ясо і порубані листя капусти. Смажте до м'якості капусти, помішуючи.
голубці з курячим фаршем - фото крок 3
3. Обсмажену капусту з куркою і цибулею викладіть у велику миску, додайте відварений рис, сіль, перець і інші спеції за смаком. Гарненько перемішайте. Знімайте з капусти листя і загортати в них фарш.
голубці з курячим фаршем - фото крок 4
4. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів. Форму для запікання викладіть фольгою і покладіть на неї голубці швом вниз, притиснувши їх один до одного. Готуємо соус. 200 мл бульйону доводимо до кипіння, в 100 мл розмішуємо томатну пасту і борошно. Потім додаємо в киплячий бульйон, перемішуємо і знімаємо з вогню.
голубці з курячим фаршем - фото крок 5
5. Бульйон вливаємо до голубців. Накриваємо і закріплюємо фольгу на формі для запікання з голубцями і відправляємо в розігріту духовку на 50-60 хвилин. Подаємо зі сметаною або томатним соусом. Перед подачею голубці з курячим фаршем можна посипати свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти