Бульйон з яловичини

Бульйон з яловичини
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся один з найдивовижніших способів, як приготувати бульйон з яловичини. Він виходить прозорим (без шару жиру), дуже гарного кольору, ароматним і шалено смачним.

опис приготування:

бульйон, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ароматним, смачним і красивим! Дуже важливо злити першу воду, в якій вариться м'ясо, адже саме завдяки цьому бульйон виходить прозорим, без шару жиру. Ви можете додати спеції за смаком або іншу зелень, наприклад, рукколу або кріп. Для того, щоб бульйон вийшов насиченого кольору, необхідно брати ріпчаста цибуля разом з лушпинням, саме вона забарвлює бульйон в такий гарний колір.

  • яловича гомілка— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • петрушка— 1 пучок
  • базилік— 1 пучок
  • Запашний перець горошком— 7-8 штук
  • сіль— За смаком
Бульйон з яловичини - фото крок 1 1. Візьміть м'ясо, покладіть його в каструлю з водою так, щоб вода покривала м'ясо. Доведіть до кипіння, вимкніть вогонь і вийміть м'ясо з води.

Бульйон з яловичини - фото крок 2 2. злийте воду, в якій варилася яловичина. У чисту воду викладіть м'ясо, доведіть до кипіння (під кришкою).

Бульйон з яловичини - фото крок 3 3. Підготуйте овочі для бульйону. Для цього на суху розігріту сковорідку викладіть розрізану цибулину з лушпинням, морква і часник. Дайте овочам трохи підрум'янитися і переверніть на іншу сторону. Знову дайте овочам підрум'янитися і відкладіть їх в сторону.

Бульйон з яловичини - фото крок 4 4. Коли бульйон закипить, зменшіть вогонь і прикрийте каструлю кришкою. Залиште бульйон нудитися протягом 30 хвилин. Потім додайте овочі, запашний перець горошком і зелень.

Бульйон з яловичини - фото крок 5 5. Посоліть бульйон і млоїте м'ясо, поки воно не почне легко відділятися від кістки. Розлийте бульйон по тарілках і прикрасьте зеленню. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Бульйон з яловичини на кості

Бульйон з яловичини на кості

Для мене з дитинства бульйон з яловичини на кістці був основним для приготування супів, а головне борщу. Як жартує мій брат, щоб бульйон був смачним, потрібно взяти два кіло м'яса на літр води! опис приготування: Бульйон з яловичини на кістці приготувати і легко і складно. Потрібно дотримуват...

читати далі
Ароматний курячий бульйон

Ароматний курячий бульйон

Курячий бульйон - це найпопулярніший засіб при застуді та грипі. Тарілочка гарячого бульйону зігріє вас і приємно наситить. А чи знаєте ви, як приготувати ароматний курячий бульйон? опис приготування: Курячий бульйон можна використовувати в якості основи для приготування інших супів і борщів, ...

читати далі
Бульйон яловичий в мультиварці

Бульйон яловичий в мультиварці

Поспішаю показати вам класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати бульйон яловичий в мультиварці. Рецепт обов'язково припаде до смаку всім, хто любить насичені за смаком і кольором бульйони опис приготування: Овочі, спеції, зелень - все це можна додавати в бульйон при бажанні. Попередн...

читати далі
Бульйон з баранини з галушками

Бульйон з баранини з галушками

Ділюся з вами дуже оригінальним і дуже простим рецептом бульйону з баранини з галушками. Блюдо готується в дуже швидкий термін, зате виглядає як справжній витвір кулінарного мистецтва! опис приготування: Такий простий рецепт бульйону з баранини ідеально підходить для випадків, коли сидіти над ...

читати далі
Бульйон з баранини

Бульйон з баранини

Такий бульйон з баранини дуже поживна і корисна штука, поширене це блюдо в болгарській та українській кухні, і особисто я абсолютно всім без винятку рекомендую спробувати його приготувати. опис приготування: Мені здається, що цей простий рецепт бульйону з баранини ідеальний варіант для тих, хт...

читати далі