Ароматний курячий бульйон
(покроковий рецепт з фото)
Курячий бульйон - це найпопулярніший засіб при застуді та грипі. Тарілочка гарячого бульйону зігріє вас і приємно наситить. А чи знаєте ви, як приготувати ароматний курячий бульйон?
Курячий бульйон можна використовувати в якості основи для приготування інших супів і борщів, а також при приготуванні підливи, м'яса та інших страв. А також його можна їсти так, додавши спеції, зелень, сухарики. Подавайте бульйон обов'язково гарячим. Він смачний, поживний і корисний для організму.
- Курка - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Чорний перець горошком - 5-7 штук
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Вимийте курячу тушку, розділіть її на частини: крила, ніжки, спинка і інші частини.
2. У каструлю викладіть спинку і одне крило. Додайте очищений цибулю, перець і лавровий лист.
3. Залийте вміст каструлі 1 літром води.
4. Надішліть каструлю на вогонь, додайте трохи солі і доведіть до кипіння. Варіть бульйон на самому маленькому вогні близько 40 хвилин, видаліть лавровий лист і перець.
5. Обов'язково видаліть піну.
6. Використовуйте бульйон для інших страв або подавайте зі свіжою зеленню і вареними яйцями.