Рецепт Ароматний курячий бульйон фото

Ароматний курячий бульйон
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Цибуля
Пісні страви
На обід
Супи, Бульйони

Курячий бульйон - це найпопулярніший засіб при застуді та грипі. Тарілочка гарячого бульйону зігріє вас і приємно наситить. А чи знаєте ви, як приготувати ароматний курячий бульйон?

Курячий бульйон можна використовувати в якості основи для приготування інших супів і борщів, а також при приготуванні підливи, м'яса та інших страв. А також його можна їсти так, додавши спеції, зелень, сухарики. Подавайте бульйон обов'язково гарячим. Він смачний, поживний і корисний для організму.

  • Курка - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Чорний перець горошком - 5-7 штук
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
ароматний курячий бульйон - фото крок 1
1. Вимийте курячу тушку, розділіть її на частини: крила, ніжки, спинка і інші частини.
ароматний курячий бульйон - фото крок 2
2. У каструлю викладіть спинку і одне крило. Додайте очищений цибулю, перець і лавровий лист.
ароматний курячий бульйон - фото крок 3
3. Залийте вміст каструлі 1 літром води.
ароматний курячий бульйон - фото крок 4
4. Надішліть каструлю на вогонь, додайте трохи солі і доведіть до кипіння. Варіть бульйон на самому маленькому вогні близько 40 хвилин, видаліть лавровий лист і перець.
ароматний курячий бульйон - фото крок 5
5. Обов'язково видаліть піну.
ароматний курячий бульйон - фото крок 6
6. Використовуйте бульйон для інших страв або подавайте зі свіжою зеленню і вареними яйцями.

Схожі рецепти