Рецепт Курячий бульйон при застуді фото

Курячий бульйон при застуді
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бульйони, приготовлені з курки вважаються одними з найбільш корисних і навіть лікувальних страв. Їх використовують для лікування застуди, реабілітації після важких захворювань.

Опис приготування:

Готується бульйон просто і відносно швидко. Багато для цієї мети рекомендують брати не бройлера, а домашню, супову курку. В цьому випадку вам доведеться варити бульйон не одну годину, а як мінімум 2-2, 5. Вітаміни, мікроелементи і амінокислоти, присутні в страві, блокують інфекцію і полегшують симптоми простудного захворювання.

  • Курка - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Корінь імбиру - 20 грам
  • Петрушка - 1 пучок (невеликий)
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
курячий бульйон при застуді - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти для приготування бульйону.
курячий бульйон при застуді - фото крок 2
Курку добре помийте і викладіть в каструлю.
курячий бульйон при застуді - фото крок 3
Залийте чистою, фільтрованої водою.
курячий бульйон при застуді - фото крок 4
Каструлю накрийте кришкою, доведіть воду з куркою до кипіння. Зніміть піну і зменшіть вогонь до мінімуму.
курячий бульйон при застуді - фото крок 5
Додайте очищений цибулю, морква і часник.
курячий бульйон при застуді - фото крок 6
А також петрушку, лавровий лист і корінь імбиру. Додати сіль за смаком.
курячий бульйон при застуді - фото крок 7
Варіть курку до готовності.
курячий бульйон при застуді - фото крок 8
Готовий бульйон процідити.
курячий бульйон при застуді - фото крок 9
Курячий бульйон при застуді готовий. Додайте в нього нарізану зелень і подавайте до столу.

Схожі рецепти