Курячий бульйон при застуді
(покроковий рецепт з фото)
Бульйони, приготовлені з курки вважаються одними з найбільш корисних і навіть лікувальних страв. Їх використовують для лікування застуди, реабілітації після важких захворювань.
Готується бульйон просто і відносно швидко. Багато для цієї мети рекомендують брати не бройлера, а домашню, супову курку. В цьому випадку вам доведеться варити бульйон не одну годину, а як мінімум 2-2, 5. Вітаміни, мікроелементи і амінокислоти, присутні в страві, блокують інфекцію і полегшують симптоми простудного захворювання.
- Курка - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Корінь імбиру - 20 грам
- Петрушка - 1 пучок (невеликий)
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вода - 1, 5 L
Підготуйте всі інгредієнти для приготування бульйону.
Курку добре помийте і викладіть в каструлю.
Залийте чистою, фільтрованої водою.
Каструлю накрийте кришкою, доведіть воду з куркою до кипіння. Зніміть піну і зменшіть вогонь до мінімуму.
Додайте очищений цибулю, морква і часник.
А також петрушку, лавровий лист і корінь імбиру. Додати сіль за смаком.
Варіть курку до готовності.
Готовий бульйон процідити.
Курячий бульйон при застуді готовий. Додайте в нього нарізану зелень і подавайте до столу.