Варення з смородини при застуді
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб ваше варення вийшло дійсно корисним і допомогло вам впоратися з будь-якими простудними захворюваннями, його потрібно приготувати правильно, так, щоб в ньому збереглися всі вітаміни.
Вважаю, що користь смородини - це загальновідомий факт, адже ця ягода багата вітамінами та корисними мінералами, які сприяють зміцненню імунітету. Однак при термічній обробці смородина, на жаль, втрачає багато корисних властивостей, тому дуже важливо знати, як правильно приготувати варення зі смородини при застуді. Ніяких особливих секретів тут немає, зробити таке варення не складніше, ніж будь-яке інше, я б навіть сказала, легше. Ці ласощі має не тільки відмінний смак, але і повністю зберігаємо всі вітаміни і корисні речовини, які так необхідні нашому організму під час хвороби, правда зберігати варення необхідно в холодильнику. Ви можете приготувати парочку банок влітку, а інші ягоди заморозити, а взимку зробити з них свіже варення зі смородини при застуді в домашніх умовах, це дуже зручно і просто.
- Смородина чорна - 1 кілограм
- Цукор - 1, 5 кілограма