Рецепт Бульйон курячий з рисом фото

Бульйон курячий з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал , Курячі гомілки
Роздільне харчування
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Насичений курячий бульйон з коренем петрушки, цибулею, морквою і рисом. Прекрасне дієтичне блюдо для обіду без засмажкою.

Опис приготування:

Зваріть бульйон курячий з рисом. Відмінний суп на обід або під час застуди. Готується бульйон просто, дотримуйтесь рецептом.

  • Куряча гомілка - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Корінь петрушки - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
бульйон курячий з рисом - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для бульйону. Варити бульйон курячий можна, використовуючи будь-яку частину курки.
бульйон курячий з рисом - фото крок 2
2. Очищаємо і нарізаємо овочі крупно.
бульйон курячий з рисом - фото крок 3
3. Кладемо гомілку і овочі в холодну воду, солимо, доводимо до кипіння. Варимо бульйон 40 хвилин.
бульйон курячий з рисом - фото крок 4
4. Промиваємо рис до чистої води.
бульйон курячий з рисом - фото крок 5
5. Додаємо рис і варимо до готовності рису.
бульйон курячий з рисом - фото крок 6
6. Ніжку вийняти, зняти м'ясо, кісточку викинути. М'ясо повернути в бульйон.
бульйон курячий з рисом - фото крок 7
7. Заправляємо бульйон зеленню і вимикаємо. Приємного!

Схожі рецепти