Бульйон курячий з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Насичений курячий бульйон з коренем петрушки, цибулею, морквою і рисом. Прекрасне дієтичне блюдо для обіду без засмажкою.
Зваріть бульйон курячий з рисом. Відмінний суп на обід або під час застуди. Готується бульйон просто, дотримуйтесь рецептом.
- Куряча гомілка - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Корінь петрушки - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Кріп - За смаком
1. Приготуємо продукти для бульйону. Варити бульйон курячий можна, використовуючи будь-яку частину курки.
2. Очищаємо і нарізаємо овочі крупно.
3. Кладемо гомілку і овочі в холодну воду, солимо, доводимо до кипіння. Варимо бульйон 40 хвилин.
4. Промиваємо рис до чистої води.
5. Додаємо рис і варимо до готовності рису.
6. Ніжку вийняти, зняти м'ясо, кісточку викинути. М'ясо повернути в бульйон.
7. Заправляємо бульйон зеленню і вимикаємо. Приємного!