Бульйон з баранини з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами дуже оригінальним і дуже простим рецептом бульйону з баранини з галушками. Блюдо готується в дуже швидкий термін, зате виглядає як справжній витвір кулінарного мистецтва!
Такий простий рецепт бульйону з баранини ідеально підходить для випадків, коли сидіти над повноцінним борщем або хоча б щами часу зовсім вже немає. Так ось такий бульйон з баранини в домашніх умовах відбирає максимум півгодини або сорок хвилин часу, а виглядає нітрохи не гірше класичних перших страв! До речі, можете поекспериментувати і з готовим замороженим тестом, тоді час готування прискориться в рази!
- Баранина - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Селера (корінь) - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Молоко кисле - 1 Склянка
- Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Цибуля, морква і селера чистимо, моєму, викладаємо в каструлю разом з м'ясом. Доводимо до кипіння, знімаємо шум, додаємо картоплю скибочками. Варимо до готовності м'яса і картоплі.
2. Тим часом з яйця, молока, невеликої кількості солі і борошна замісити еластичне тісто щільне, розкачати в тонкий корж. Готове м'ясо прокрутимо на м'ясорубці зі спеціями, отриманий фарш викладаємо поверх тесту.
3. Звертаємо в рулетики, пройдемся скалкой и поверху, щоб краще сліпих.
4. Нарізаємо шматочками, відправимо в гарячий бульйон. Варимо як пельмені або вареники недовго.
5. Подавати рекомендую так: на дно тарілки викладаємо сметану, потім галушки і зверху поливаємо бульйоном. Смачного!