Бульйон з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити обіднє меню пропоную вам дуже простим і цікавим блюдом з німецької кухні. Апетитні галушки з манної крупи - оригінальний підхід. Рекомендую спробувати цей рецепт!
Хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати бульйон з галушками. Хотілося відразу звернути вашу увагу на те, що основу ви можете зварити як з курки або яловичини, так і з овочів, наприклад. Бульйон можна доповнити спеціями і ароматними травами. Такий легкий і апетитний обід тільки буде вам до смаку.
- Вершкове масло - 80 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 120 грам
- Сіль, мускатний горіх - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
- Бульйон - 1.5 L
1. Бульйон можна зварити заздалегідь. В даному випадку він на основі яловичини. Коли бульйон готовий, можна підготувати решту інгредієнтів.
2. У глибоку миску надішліть розм'якшене вершкове масло, збийте його до пишності. Додайте манку, збиті яйця, щіпку солі, muskatnogo горіх і зелений. Все ретельно перемішайте. Надішліть масу в холодильник хвилин на 15-20.
3. За допомогою двох ложок сформуйте акуратні галушки.
4. Доведіть бульйон до кипіння. Опустіть туди галушки. Після повторного закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть все хвилин 15-20.
5. Після того як галушки стануть м'якими, можна подавати бульйон до столу. Смачного!