Рецепт Бульйон з галушками фото

Бульйон з галушками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Крупи , Манька
Роздільне харчування
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Урізноманітнити обіднє меню пропоную вам дуже простим і цікавим блюдом з німецької кухні. Апетитні галушки з манної крупи - оригінальний підхід. Рекомендую спробувати цей рецепт!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати бульйон з галушками. Хотілося відразу звернути вашу увагу на те, що основу ви можете зварити як з курки або яловичини, так і з овочів, наприклад. Бульйон можна доповнити спеціями і ароматними травами. Такий легкий і апетитний обід тільки буде вам до смаку.

  • Вершкове масло - 80 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Манна крупа - 120 грам
  • Сіль, мускатний горіх - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
  • Бульйон - 1.5 L
бульйон з галушками - фото крок 1
1. Бульйон можна зварити заздалегідь. В даному випадку він на основі яловичини. Коли бульйон готовий, можна підготувати решту інгредієнтів.
бульйон з галушками - фото крок 2
2. У глибоку миску надішліть розм'якшене вершкове масло, збийте його до пишності. Додайте манку, збиті яйця, щіпку солі, muskatnogo горіх і зелений. Все ретельно перемішайте. Надішліть масу в холодильник хвилин на 15-20.
бульйон з галушками - фото крок 3
3. За допомогою двох ложок сформуйте акуратні галушки.
бульйон з галушками - фото крок 4
4. Доведіть бульйон до кипіння. Опустіть туди галушки. Після повторного закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть все хвилин 15-20.
бульйон з галушками - фото крок 5
5. Після того як галушки стануть м'якими, можна подавати бульйон до столу. Смачного!

Схожі рецепти