Рецепт Курячий бульйон з галушками з сушок фото

Курячий бульйон з галушками з сушок
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 40 хв.

Якщо експерименти на кухні вам до душі, то не проходьте повз цього захоплюючого і зовсім нескладного рецепта. Чудовий варіант ситного, смачної страви на обід для всієї родини. Такого ви ще не робили.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам про дуже цікавий спосіб, як приготувати курячий бульйон з галушками з сушок. Інтригуюче? Ще й як! Звичайні і улюблені багатьма сушки можуть стати відмінною основою для оригінальних і приголомшливо апетитних галушок. Спробуйте зварити такий супчик! Він точно сподобається і дорослим, і малюкам. Наваристий, смачний і зовсім нескладний. Те, що потрібно, коли звичні страви вже злегка набридли.

  • Курка - 1 штука
  • Овочі, коріння, зелень - За смаком (для бульйону)
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Сушки - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
курячий бульйон з галушками з сушок - фото крок 1
1. Для початку вимийте курочку, покладіть її в каструлю з киплячою водою. Після повторного закипання додайте зелень, овочі або коріння, щоб зробити бульйон більш ароматним. Варіть на повільному вогні, знімаючи по необхідності піну, до м'якості птиці.
курячий бульйон з галушками з сушок - фото крок 2
2. Щоб приготувати галушки, подрібніть сушки в крихту (не в борошно! ). Викладіть в глибоку миску, додайте яйця і ретельно перемішайте. Розтопити вершкове масло, остудіть трохи і вилийте туди ж. Невеликими порціями вливайте бульйон, щоб вийшла однорідна маса. Додати сіль, поперчіть, додайте зелень за смаком.
курячий бульйон з галушками з сушок - фото крок 3
3. З готового «фаршу» можна формувати галушки. Зліпити їх вологими руками і викладіть в киплячий бульйон, попередньо процідивши його. Курку остудіть трохи, розуміти, відокремивши м'ясо. Надішліть м'ясо назад в бульйон.
курячий бульйон з галушками з сушок - фото крок 4
4. Як тільки галушки спливли, додайте в бульйон свіжу зелень, і зніміть з вогню. Залиште під кришкою ще хвилин на 10-15, щоб він настоявся. От і все, бульйон з незвичайними галушками можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти