Курячий суп з часниковими галушками
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з часниковими галушками - смачний, при цьому легкий як в приготуванні, так і для травлення. Приготувати його дуже просто, впевнена, що сподобається всім.
Пізня осінь і зима - час гарячих супів. Щоб внести різноманітність в свій раціон, пропоную рецепт дуже смачного домашнього курячого супу з часниковими галушками. Це смачне і при цьому дуже легке у всіх сенсах блюдо. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я!
- Курка - 700-800 грам (або її частини)
- Вода - 1, 5-2 L
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок (кількість борошна залежить від розміру яйця)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (у мене оливкова)
- Часник - 2 зубчики
- Сухі ароматні трави - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Зваріть курячий бульйон. Щоб він вийшов прозорим, не забудьте вчасно зняти пінку, варіть на невеликому вогні зі злегка прочиненими кришкою. При варінні додайте в бульйон половинку цибулі та моркви.
Поки вариться бульйон, приготовьте галушки. Для цього замісити тісто з одного яйця і 3-4 столових ложок борошна.
Тісто має бути тугим, як на локшину.
Розкачайте тісто в тонкий пласт.
Змішайте часник, пропущений через прес, пряні трави і 1 столову ложку рослинної (оливкової) масла, додайте трохи солі.
Кулінарної пензлем нанесіть ароматну часникову суміш на тісто.
Поверніть тісто в щільний рулончик.
Наріжте тісто на кружечки товщиною приблизно 3 мм.
Натріть на тертці залишилася половинку моркви, дрібно поріжте другу половинку лука і обсмажте на олії.
Видаліть з готового бульйону варені цибулю і моркву, процідити через сито, сіль за смаком, додайте зажарку, куряче м'ясо. Додайте галушки і доведіть до кипіння, варити не треба, щоб галушки сильно не зварилися.
Курячий суп з часниковими галушками можна подавати до столу. Якщо є свіжа зелень, додайте її в тарілку при подачі. Смачного!