Вершково-сирний суп з часниковими сухариками
(покроковий рецепт з фото)
На прохання своєї подруги знайшла рецепт, як приготувати вершково-сирний суп з часниковими сухариками. Цей супчик я часто готую для своїх домашніх на обід. Він неймовірно смачний і ситний.
Для цього супу відмінно підійдуть часникові грінки з білого хліба. Після закипання овочів потрібно додати плавлений сир і вершки, довести суп до готовності і вже перед подачею додати грінки і зелень за смаком. Такий вершково-сирний суп з часниковими сухариками легкий і в той же час досить ситний, тому пообідати їм - відмінне рішення.
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 1-2 штуки
- Плавлений сир - 1 штук (м'який)
- Білий хліб - 2-4 скибочок
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
1. Дуже смачний супчик, який готується всього за одну годину (і навіть менше). Якщо ви любите плавлений сир зокрема і вершкові супи в цілому, зверніть увагу на цей рецепт.
2. Обсмажувати грінки краще на вершковому маслі - воно ідеально доповнює інші смаки. Отже, розтоплюємо масло на дуже слабкому вогні.
3. Нарізаємо кубиками білий хліб, відправляємо його на сковороду.
4. Потім видавлюємо часник і змішуємо з ним остиглий обсмажений хліб. Ми залишаємо в ємності, поки будемо варити суп.
5. Нарізаємо картоплю і цибулю, відправляємо їх в киплячу воду. Солимо і додаємо спеції за смаком.
6. Чекаємо, поки закипить, і варимо на середньому вогні. В середині варіння додаємо плавлений сир (можна використовувати сир в ванночках, він смачніший найбільше в цьому супі).
7. У самому кінці додаємо вершки, доводимо все до кипіння. Зелень і грінки додавайте до смаку перед самою подачею.