Гороховий суп з часниковими рулетиками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, ароматний, густий і ситний суп з горохом і часниковими рулетиками. Таким супом приємно зігрітися в холодну погоду під час сімейного обіду в вихідний день. Пригощайтеся!
Деякі подробиці, як приготувати гороховий суп з часниковими рулетиками: 1. Щоб скоротити час приготування супу, вибирайте швидкорозварювані горох. Є сорти гороху, які не вимагають попередньо замочування. Зазвичай вони продаються вже лущені половинками. Такий горох вариться набагато швидше. 2. Кількість часнику беріть на свій смак. Кому-то вистачить і 1 зубчики, щоб відчути легкий аромат часнику.
- Вода - 3 L
- Грудка куряча - 500 грам
- Горох - 100 грам (швидко розварюється)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 160 грам
- Часник - 3-5 зубчиків (в залежності від розміру)
- Вершкове масло - 50 грам
Швидко розварюється горох промийте в холодній воді, дайте стекти. М'ясо промийте під холодною водою, обсушити. Овочі вимийте і очистіть.
Підготуйте продукти для часниковий рулетиков. Часник очистіть.
Курячі грудки наріжте шматочками по 2 см. На сковороді розтопіть вершкове масло. Обсмажте шматочки м'яса до напівготовності. Посоліть і поперчіть за смаком. Зніміть зі сковороди.
Горох і обсмажене м'ясо залийте гарячою водою, доведіть до кипіння, зніміть піну. Готуйте на повільному вогні.
Лук подрібніть, моркву натріть на крупній тертці. На розігрітій олії пасеруйте цибулю і моркву до м'якості. Надішліть зажарку в суп. Масло, що залишилося злийте в миску.
Тим часом приготуйте часникові рулетики. Яйця збийте з сіллю в піну. Додайте борошно, замісити круте тісто. Розділіть його на дві частини. Для начинки в масло додайте подрібнений часник.
Кожну частину тіста розкачати в квадратний тонкий пласт. Змастіть його часниковим маслом, не доходячи до краю тесту по 1 см.
Поверніть рулетиком, ретельно закріпіть шов, наріжте на шматочки по 1 см.
Надсилайте рулетики в суп по одному, перемішайте акуратно, доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин. Додайте сіль за смаком, посічену зелень, дайте настоятися 15 хвилин.
Смачного!