Вершковий суп з рибними рулетиками
(покроковий рецепт з фото)
Любіть пробувати нові страви? Тоді візьміть на замітку цей дивно оригінальний і дуже простий рецепт вершкового супу з рибними рулетиками. Заманливо звучить, чи не так?
Це цікавий варіант першої страви, який обов'язково слід спробувати.
1. Насамперед потрібно зробити рибні заготовки. Для цього філе будь-якої рибки, яка є під рукою, вимити й обсушити. Посолити і поперчити за смаком.
2. Подрібнити свіжу зелень і викласти на філе. Акуратно згорнути так, щоб вийшли рулетики. Закріпити зубочистками в декількох місцях і залишити на час. Нарізати невеликими шматочками.
3. Воду в каструлі довести до кипіння.
4. Картопля вимити, очистити і нарізати невеликими шматочками. Викласти в каструлю, підсолити трохи і варити на середньому вогні близько 15 хвилин.
5. На сковороді розігріти олію.
6. Очистити цибулю і моркву. При бажанні в рецепт приготування вершкового супу з рибними рулетиками можна використовувати і інші овочі за смаком. Нарізати брусочками або кубиками.
7. Викласти овочі на сковороду і обсмажити до м'якості.
8. Додати трохи солі і перцю, влити тонкою цівкою вершки і довести до кипіння.
9. Акуратно вилити овочі з вершками в каструлю.
10. Викласти рибні заготовки і варити близько 10-15 хвилин до готовності.
Обов'язково спробуйте цей вершковий суп з рибними рулетиками в домашніх умовах і ви не пошкодуєте.
- Лихоманка - 500 грам (філе)
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 4-5 штук
- Вершки - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
1. Насамперед потрібно зробити рибні заготовки. Для цього філе будь-якої рибки, яка є під рукою, вимити й обсушити. Посолити і поперчити за смаком.
2. Подрібнити свіжу зелень і викласти на філе. Акуратно згорнути так, щоб вийшли рулетики. Закріпити зубочистками в декількох місцях і залишити на час. Нарізати невеликими шматочками.
3. Воду в каструлі довести до кипіння.
4. Картопля вимити, очистити і нарізати невеликими шматочками. Викласти в каструлю, підсолити трохи і варити на середньому вогні близько 15 хвилин.
5. На сковороді розігріти олію.
6. Очистити цибулю і моркву. При бажанні в рецепт приготування вершкового супу з рибними рулетиками можна використовувати і інші овочі за смаком. Нарізати брусочками або кубиками.
7. Викласти овочі на сковороду і обсмажити до м'якості.
8. Додати трохи солі і перцю, влити тонкою цівкою вершки і довести до кипіння.
9. Акуратно вилити овочі з вершками в каструлю.
10. Викласти рибні заготовки і варити близько 10-15 хвилин до готовності.
Обов'язково спробуйте цей вершковий суп з рибними рулетиками в домашніх умовах і ви не пошкодуєте.