Рецепт Вершковий суп з рибними рулетиками фото

Вершковий суп з рибними рулетиками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Любіть пробувати нові страви? Тоді візьміть на замітку цей дивно оригінальний і дуже простий рецепт вершкового супу з рибними рулетиками. Заманливо звучить, чи не так?

Опис приготування:

Це цікавий варіант першої страви, який обов'язково слід спробувати.

1. Насамперед потрібно зробити рибні заготовки. Для цього філе будь-якої рибки, яка є під рукою, вимити й обсушити. Посолити і поперчити за смаком.

2. Подрібнити свіжу зелень і викласти на філе. Акуратно згорнути так, щоб вийшли рулетики. Закріпити зубочистками в декількох місцях і залишити на час. Нарізати невеликими шматочками.

3. Воду в каструлі довести до кипіння.

4. Картопля вимити, очистити і нарізати невеликими шматочками. Викласти в каструлю, підсолити трохи і варити на середньому вогні близько 15 хвилин.

5. На сковороді розігріти олію.

6. Очистити цибулю і моркву. При бажанні в рецепт приготування вершкового супу з рибними рулетиками можна використовувати і інші овочі за смаком. Нарізати брусочками або кубиками.

7. Викласти овочі на сковороду і обсмажити до м'якості.

8. Додати трохи солі і перцю, влити тонкою цівкою вершки і довести до кипіння.

9. Акуратно вилити овочі з вершками в каструлю.

10. Викласти рибні заготовки і варити близько 10-15 хвилин до готовності.

Обов'язково спробуйте цей вершковий суп з рибними рулетиками в домашніх умовах і ви не пошкодуєте.


  • Лихоманка - 500 грам (філе)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Картопля - 4-5 штук
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
Це цікавий варіант першої страви, який обов'язково слід спробувати.

1. Насамперед потрібно зробити рибні заготовки. Для цього філе будь-якої рибки, яка є під рукою, вимити й обсушити. Посолити і поперчити за смаком.

2. Подрібнити свіжу зелень і викласти на філе. Акуратно згорнути так, щоб вийшли рулетики. Закріпити зубочистками в декількох місцях і залишити на час. Нарізати невеликими шматочками.

3. Воду в каструлі довести до кипіння.

4. Картопля вимити, очистити і нарізати невеликими шматочками. Викласти в каструлю, підсолити трохи і варити на середньому вогні близько 15 хвилин.

5. На сковороді розігріти олію.

6. Очистити цибулю і моркву. При бажанні в рецепт приготування вершкового супу з рибними рулетиками можна використовувати і інші овочі за смаком. Нарізати брусочками або кубиками.

7. Викласти овочі на сковороду і обсмажити до м'якості.

8. Додати трохи солі і перцю, влити тонкою цівкою вершки і довести до кипіння.

9. Акуратно вилити овочі з вершками в каструлю.

10. Викласти рибні заготовки і варити близько 10-15 хвилин до готовності.

Обов'язково спробуйте цей вершковий суп з рибними рулетиками в домашніх умовах і ви не пошкодуєте.

Схожі рецепти