Суп з сирними рулетиками
(покроковий рецепт з фото)
Давайте разнообразим обід ось таким цікавим супом з сирними рулетиками на яєчному тесті. Виходить дуже смачно, незвично, домашнім ідея дуже сподобалася, спробуйте і ви!
Зараз розповім вам, як приготувати "суп з сирними рулетиками" . Суп цікавий, красивий і дуже смачний. Для сирних рулетиков знадобиться плавлений сир хорошої якості, натуральний, він м'який і відмінно розмазується по тесту. Можна взяти сир не вершковим, а допустимо грибний або з іншими смаками, тоді суп стане ще цікавіше! пробуйте!
- Куряче м'ясо - 300 грам (для бульйону)
- Вода - 1, 5 L (для бульйону)
- Лавровий лист - 1 штука (для бульйону)
- Перець запашний горошком - 3-4 штук (для бульйону)
- Плавлений сир - 100 грам (для рулетиків)
- Яйце - 1 штука (для рулетиків)
- Борошно пшеничне - 60-80 грам (для рулетиків)
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Спочатку потрібно приготувати бульйон для супу, для цього залийте вимите м'ясо холодною водою, покладіть сіль, перець, лавровий лист і доведіть до кипіння, варіть хвилин 20, не менше. Потім видаліть спеції.
2. Підготуйте продукти для супу.
3. Поріжте цибулю і моркву, обсмажте на олії до готовності.
4. Поріжте картоплю кубиками, покладіть в бульйон і варіть 10-15 хвилин.
5. Для сирних рулетиков в мисці збовтайте вилкою яйце з дрібкою солі.
6. Додайте борошно і замісіть рукою досить пружне тісто.
7. Помістіть тісто в пакет і залиште на 10 хвилин.
8. Тісто розкачати до найтоншого стану в прямокутний пласт. При необхідності стіл і тісто при розкачування можна подпилять борошном. Прямо на розкачане тісто натріть плавлений сир.
9. Сир плавлений додатково можна розмазати ложкою по тесту, щоб він розподілився більш рівномірно.
10. Поверніть тісто з сиром в щільний рулетик, затиснутий кінець, наріжте рулет на шматочки - маленькі рулетики.
11. Покладіть в суп смажені овочі, рулетики, горошок і варіть 5-7 хвилин.
12. Готовий суп заправте зеленню і зніміть з вогню. Пробуйте!