Курячий суп з рисово-сирними галушками
(покроковий рецепт з фото)
Курячі супи - найулюбленіші у моїх дітей. Я варю такий супчик на своїй домашній курочку і зазвичай заправляю вермішеллю. Спробуйте приготувати курячий суп з рисово-сирними галушками, це смачно!
Суп цей просто шикарний! Він відмінно підходить для дитячого харчування! Я, як багатодітна мама, дуже раджу вам його приготувати. Головна родзинка цього супу - галушки. Для них варений рис змішуємо з тертим сиром, яйцем і борошном. Формуємо галушки. Якщо для дітей, то можна просто зліпити маленькі кульки і додати в бульйон. Можете також додати курку, на якій варився бульйон, в суп. Але, на мою думку, він і так самодостатній. А курку можна подати на другу страву з гарніром.
- Курка - 500 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рис відварний - 100 грам (клецьк)
- Куряче яйце - 1 штука (клецьк)
- Сир тертий - 100 грам (клецьк)
- Вершкове масло - 20 грам (клецьк)
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки (клецьк)
- Зелень - 4 штуки
1. Відваріть курку з цілою цибулиною, Потім бульйон штаму, а курку приберіть. У бульйон додайте терту моркву, варите 7 хвилин.
2. До відвареного рису додайте яйце, зелень і тертий сир.
3. Додайте борошно, все перемішайте.
4. Сформуйте двома ложками галушки (або мокрими руками кульки).
5. Додайте галушки в бульйон, варіть буквально 5-7 хвилин.
6. Смачного!