Курячий суп з сирними фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, смачний, колоритний суп з курочкою і сирними фрикадельками. Якщо ви ніколи такої теста, то пропоную разом зі мною урізноманітнити сімейне меню і спробувати!
Замість панірувальних сухарів, для сирних кульок можете використовувати звичайну муку. Бульйон варіть з будь-яких курячих частин або філе. Я вибираю філе грудки, щоб суп вийшов менш калорійним. А тепер давайте розповім докладно, як приготувати курячий суп з сирними кульками.
- Куряче філе - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вермішель - 20 грам (дрібна)
- Сир твердий - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 30-50 грам
- Петрушка свіжа - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для засмажкою)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фрукти і чиста Допомога.
Зваріть курячий бульйон, підсолений за смаком.
Сир натріть на дрібній тертці. Додайте до сиру сире яйце і поступово всипати панірувальні сухарі, поки маса не стане тістоподібної.
Відщипувати невеликі шматочки сирної маси і скочується кульки.
Курку приберіть з бульйону і покладіть картоплю, нарізаний брусочками. Варіть після закипання на середньому вогні 5 хвилин.
Потім додайте сирні кульки і варіть поки не спливуть.
У процесі приготування цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці. Пасеруйте овочі на рослинному маслі і додайте в суп. Слідом додайте трохи вермішелі. Варіть 1-2 хвилини.
В останню чергу додайте рубану петрушку, шматочки курячого філе і лавровий лист. Поваріть ще 2-3 хвилини і можна вимикати.
Дайте супчику 10 хвилин настоятися і можна розливати по тарілках.
Смачного!