Угорський суп з сирними галушками
(покроковий рецепт з фото)
Густий рисовий суп на ароматному курячому бульйоні з ніжними сирними галушками виходить дуже смачним і ситним. Приготувати його можна легко і швидко. Всього через півгодини у вас буде гаряче блюдо.
Рецепт, як приготувати угорський суп з сирними галушками, сподобається всім любителям сиру. Галушки з твердого сиру виходять дуже ніжними і смачними. Сир твердих сортів вибирайте на свій смак. Суп можна варити на м'ясному або овочевому бульйоні.
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Бульйон курячий - 1, 5 L
- Борошно - 2/3 склянки
- Сир - 80 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний горошок - 2 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Овочі вимийте, очистіть. Мал промийте в холодній воді, відкиньте на сито.
Картопля наріжте дрібними кубиками. Курячий бульйон доведіть до кипіння, закладіть в бульйон лавровий лист, запашний перець, нарізану картоплю. Варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Додайте в бульйон рис.
В цей час моркву натріть на тертці, цибулю подрібніть. На сковороді розігрійте олію (1 ст. Л.), пассеруйте овочі до м'якості. Додайте в суп.
Тим часом замісіть тісто для галушок. Сир натріть на дрібній тертці, з'єднайте з яйцем, борошном, водою (1 ст. Л.), рослинним маслом (1 ст. Л.), сіллю і перцем. Перемішайте до однорідності.
Мокрими руками сформуйте галушки невеликого розміру.
Сирні кульки опустіть в суп, варіть після закипання ще 2-3 хвилини. Додайте рубаний кріп, посоліть і поперчіть за смаком.
Смачного!