Рисово-кукурудзяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг готується з двох видів борошна: рисової і кукурудзяної. Це робить його приголомшливо розсипчастим. Він виходить нежирним, злегка солодким і відмінно поєднується зі свіжими фруктами, ягодами, джемом.
Такий пиріг дуже легкий в приготуванні і при цьому має ефектний зовнішній вигляд. До того ж, в якості святкового декорування до нього прекрасно підійде шоколадна глазур або вершковий крем.
- Борошно рисове - 200 грам
- Заголовок Бондюель - 180 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Цукровий пісок - 80-90 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль кухонна - 1/4 чайних ложки
- В'ялена вишня - 50-60 грам (можна родзинки, цукати і ін.)
Підготуйте зазначені продукти. Замість в'яленої вишні можна використовувати будь-які цукати, родзинки, Kuragu і т.Д..
Розбийте яйця в глибоку миску і злегка збийте їх з цукром і сіллю.
Влийте молоко в яєчну масу і добре розмішайте до повного розчинення цукру.
В окремій ємності приготуйте суміш з двох видів борошна і розпушувача.
Порціями просійте борошняну суміш в тісто, ретельно перемішуючи масу.
Влийте соняшникову олію в вийшло густе однорідне тісто, додайте ягоди, ще раз перемішайте.
Викладіть тісто в підготовлену форму (металеву форму потрібно змастити маслом і присипати борошном, для силіконової ємності ці дії не потрібні).
Випікайте рисово-кукурудзяний пиріг при температурі 170-180 градусів протягом 45-50 хвилин. При подачі за бажанням посипте пиріг цукровою пудрою.
Готовий пиріг має на поверхні тріщини, що говорить про його розсипчастості, яка особливо помітна при розрізанні пирога.