Рисово-мигдальні кульки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кульок з рису, родзинок, кокосових пластівців і мигдалю. Азіатська кухня.
Розігріти духовку до 190 градусів. У великій каструлі змішати молоко, цукор, мідь, кардамон і дрібку солі, довести до кипіння на середньому вогні. Додати рис і перемішати. Частково накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити, помішуючи, поки рис не стане м'яким, від 30 до 35 хвилин.
Викласти рис в миску і перемішати з родзинками. Накрити і поставити в холодильник, принаймні на 2 годину.
Викласти кокосову стружку і мигдаль на аркуші для випічки. Запікати, помішуючи іноді, поки стружка не стане золотистою, від 4 до 6 хвилин. Дати охолонути. Подрібнити мигдаль і стружку в кухонному комбайні, відкласти в сторону.
Викласти кульки на аркуші для випічки і поставити в холодильник принаймні на 1 годину або 2 днів.
- Коричневого сахара - 1/4 склянки
- Меду - 2 Ст. Ложки
- Меленого кардамону - 1/4 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
- Рису арборіо - 1/2 склянки
- Кокосової стружки - 1/2 склянки
Викласти рис в миску і перемішати з родзинками. Накрити і поставити в холодильник, принаймні на 2 годину.
Викласти кокосову стружку і мигдаль на аркуші для випічки. Запікати, помішуючи іноді, поки стружка не стане золотистою, від 4 до 6 хвилин. Дати охолонути. Подрібнити мигдаль і стружку в кухонному комбайні, відкласти в сторону.
Викласти кульки на аркуші для випічки і поставити в холодильник принаймні на 1 годину або 2 днів.