Кукурудзяний пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати "кукурудзяний пиріг з грушами"! Пиріг смачний і в міру солодкий, з красивим жовтим тестом і соковитими осінніми грушками. Дивіться!
Кукурудзяна випічка мені подобається, у неї відмінний смак і особливий колір - сонячний! Спробуйте приготувати мій пиріг, в ньому немає нічого складного, а вийде він обов'язково смачним і соковитим! Вибирайте груші стиглі, солодкі. Кількість цукру можна зменшити, я іноді зменшую до 140 грамів. Пробуйте!
- Яйце велике - 2 штуки
- Цукор - 170 грам
- Кефір густий - 120 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Заголовок Бондюель - 100 грам
- Ванільний цукор або екстракт - За смаком
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Груша - 3 штуки
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Яйця з'єднайте з цукром і міксером збийте до пишної світлої маси.
3. На фото ви бачите результат збивання. Влийте рослинне масло і кефір, з'єднайте продукти міксером. Покладіть щіпку солі.
4. Всипте пшеничне і кукурудзяне борошно, розпушувач і ванільний цукор (екстракт або есенцію). Якщо використовуєте ванільний цукор, то досить 1, 5 немає. Л., якщо есенцію - 1 краплю.
5. Міксером перемішайте тісто до гладкого і однорідного стану, обороти міксера невисокі.
6. Увімкніть прогріватися духовку до 180 градусів. Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть рослинною олією і викладіть тісто. Груші вимийте, обсушити і наріжте часточками, видаляючи сердцевінкі. Вставте часточки в тісто. Надішліть пиріг в духовку на 35 хвилин.
7. Готовність пирога перевірте лучинкой, якщо на виході вона суха, то пиріг готовий. Остудіть його в формі.
8. Поріжте і пробуйте! Приємного чаювання!